I jak z tą pracą w Kanadzie na truck - u ?
Faktycznie ograniczenia czasowe w Europie są męcżące ale tylko po to aby nam kierowcą żyło się lepiej i nie jeździło za daleko
Kolego byłeś w stanach i mówisz że kiepski sprzęt tam lata...(ja nie byłem więc tylko sugeruje) że może akurat Tobie się tak trafiło że na taki lichy sprzęt...
Tak samo ktoś z usa by mógł przylecieć do pl i siadł by na jelcza,kamaza czy tatre i też by powiedział że kiepskie sprzęty mają w Europie...ale firma,firmie nie równa.
Są w stanach przecież też nowe sprzęty tj. volva VT,VN macki, itd
A co do tego że starocie jeżdzą na kanadzie "po lodzie" to są zapewne tego takie powody że w takich sprzętach nie ma tyle elektroniki,są prostej budowy tym samym są bardziej spartańskie ale i niezawodne.
Pozatym jak taki starszy truck pójdzie na dno to mniejsze straty dla przewoźnika.
świetne są te filmiki o icetrucker-ach niestety ja oglądałem kilka odcinków i to na RTL po niemiecku A JA NIE SZPRECHAM PO DOJTSHLAND wiecie może czy sa gdzieś po polsku ???
_________________ Nie Ważne To Co Nas Dzieli Lecz To Co Nas Łączy ...
świetne są te filmiki o icetrucker-ach niestety ja oglądałem kilka odcinków i to na RTL po niemiecku A JA NIE SZPRECHAM PO DOJTSHLAND wiecie może czy sa gdzieś po polsku ???
Nie spotkałem nawet wersji z napisami polskimi.
Mam kompletne 2 pierwsze serie po angielsku,trzecia leci teraz,jutro powinien pojawic sie 9 odcinek.
_________________ lepiej mieć brzuch od piwa,niż garb od roboty
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 7 gości