Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 lip 2009, 17:26

Użytkownik

Użytkownik

Witam.

Interesuje mnie aktualna sytuacja na w/w przejściu. Dalej samochody stoją po kilkadziesiąt godzin, czy się coś zmieniło ?

Pozdrawiam :]

Post Wysłano: 24 lip 2009, 19:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8460279
Samochód: 1848

Nie wiem jak w Korczowej ale w Medyce to od kilku miesięcy kolejek brak tzn. stoi czasem 5-10 aut ale w miarę szybko ta odprawa idzie.

Post Wysłano: 25 lip 2009, 9:42

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3694165
Samochód: DAF XF SSC 106 + Wielton

Kolego ja na Korczowej byłem ostatnio z 3 tygodnie temu.Co do kolejek to cóż były tylko 2 auta.Ukraińcy musieli jakoś podreperować swoje budżety i Smap przychrzanił się do mojego leasingu i zarządał 500 hrywien (na umowie leasingowej była pieczątka z oddziału w Warszawie,a w dowodzie rejestracyjnym był wpisany Nowy Dwor Mazowiecki),na co mój szef sie nie zgodził i mnie zawrócili.Straciłem praktycznie cały dzień i przy powrocie "u polaka" musiałem zrobić T1 pomimo że nie miałem naruszonych plomb.T1 kosztowała bodaj 130 zł czyli w zaokrągleniu te 500 hrywien.
Osobiście polecam Ci Hrebenne albo Dorohusk.A co do Korczowej to najdłużej stałem 12 godzin(od przejechania bramy po ukraińskiej stronie do zjechania z rentgenu po polskiej stronie).
Ostatnio przejście w Korczowej świeci pustkami i wszystko idzie na bierząco,coć czasem mogą stać tylko 2 auta i można przestać 3-6 godzin.

Post Wysłano: 25 lip 2009, 23:32

Użytkownik

Użytkownik

Póki frachty na Ukrainę będą stały nisko to kolejek nie będzie niestety, niegdyś w standardzie było odstac 15 godzin teraz można powiedziec że wchodzisz z marszu.

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]