Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ostatnio widuje ciągniki Elmaru (Glity) z naczepami wywrotkami 50m3 w rejonie Dąbrowy Górniczej. Zestawy są świetne może ktoś ma zdjęcia i wie co oni wożą tymi naczepami. Naczepy chyba wypożyczają od MTC.
Wie ktoś może, czy firma posiada Stralisy II? Ostatnio sporo naczep nowych nie oklejonych sie pojawiło, widziałem Elmara z naczepa po RiCo, oraz szły tez z jakimiś czerwonymi firankami Fliegl-a.
Czy oni robia tylko Włochy i powrót, czy turne 3 tyg po Europie?
Plusem jest to, że auto stoi pod domem, na baze rzadko kiedy się zjeżdża.
Taa... co z tego, że Marian pozwoli zjeżdżać, jak chłopaki nie mają kiedy. Zresztą policz sobie ile aut jezdzi tylko na przeżutach po 2-3 miesiące, w kółko Włochy-Francja.
Niedawno się przyjąłem do Elmaru "S" czyli do starego. Czerwone Iveca są, jest ich dosłownie kilka sztuk. Wywrotki też są, widziałem kilka na Francji i Niemczech, ale jakie tam są naczepy to nie ma zielonego pojęcia. Na placu stoją same firanki, mamy naczepy koegla. Zresztą w poniedziałek jak wrócę do domu założe temat w "Garażu". Gdyby ktoś miał jakieś pytania co do firmy to chętnie odpowiem.
Miales cos doswiadczenia jak Cie przyjeli ? Dlugo ubiegales sie o prace ? I jaki okres trzeba przewidywac w trasie ?
Miałem, w sumie rok. Pół roku jeździłem solówką, drugie pół patelnią. Jeśli chodzi o miedzynarodówkę to nie.
Czy długo się ubiegałem ? Wysłałem jakiś czas temu CV na ich maila. Oddzwonili po ok 2-3 miesiącach. W pierwszą trasę pojechałem z kierowcą, wróciłem i dostałem swój samochód. W trasie jestem 3 tygodnie. Tzn teraz spędzam 4 weekend poza domem, ale to przez że firma gdzie miałem mieć rozładunek nie pracuje do końca tego tygodnia. Zrzucam dopiero w poniedziałek, a najbardziej boli to że muszę siedzieć na parkingu w Katowicach, 180 km od domu.
GG: 0
Samochód: Renault
Cytuj:
Cytuj:
A co wozicie wywrotkami w Elmarze ??
Co jest wożone to nie wiem. Nie interesowało mnie to za bardzo.
Zresztą już od października nie pracuje w tej firmie. Powody rozstania pewnie wszystkim znane Kasa (a raczej brak), w domu zapomnieli jak mam na imię, spedytorzy poje****.
Teraz szukam czegoś na kraju pojeździć, najlepiej patelką. Chętnie bym wrócił do poprzedniej firmy, ale nie wiem czy da radę.
Czyli sprawdza sie powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 11 gości