[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Rozprzeganie przyczepy - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 0
Samochód: opel
Mam pytana odnosnie przebiegu egzaminu C+E
Czy mogl by mi ktos kolejno opisac na czym polega ten egzamin? Co musze umiec i w ktorym momecie rozprzega sie przyczepe ? Czy egzaminatorzy wogole tego wymagaja?
_________________ B-2005
C-2009
E-2009
Kurs na przewóz rzeczy
Karta kierowcy-jest
Obecnie cysterna Silos
Mam pytana odnosnie przebiegu egzaminu C+E
Czy mogl by mi ktos kolejno opisac na czym polega ten egzamin? Co musze umiec i w ktorym momecie rozprzega sie przyczepe ? Czy egzaminatorzy wogole tego wymagaja?
Przecież to podstawowa umiejętność jeżeli chcesz uzyskać prawo jazdy kat. C+E.... Może lepiej daruj sobie. Rozprzęga się przyczepę/naczepę po zakończeniu jazdy po mieście. Na placu manewrowym masz określoną ilość czasu i to też jest zadanie egzaminacyjne i możesz oblać jeżeli źle je wykonasz...
A te 2000 złotych, które zapłaciłeś za kurs prawa jazdy do niczego nie zobowiązują ośrodka szkolenia?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 0
Samochód: opel
Pewnie ze zobowiazuja ale 1500zl umnie w miescie tyle kosztuje ja dopiero bylem u lekarza a pierwsza jazde mam 27 i jestem taki ciekawy co i jak ze szok
_________________ B-2005
C-2009
E-2009
Kurs na przewóz rzeczy
Karta kierowcy-jest
Obecnie cysterna Silos
No to spokojnie, nie spinaj się, oni wszystko MUSZĄ Ci wytłumaczyć, a jeśli tego nie zrobią to masz prawo ubiegać się o zwrot poniesionych kosztów przez Urząd Ochrony Konsumentów
Poza tym - taki temat już gdzieś się przewalał, poszukaj na forum
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości