Tak jak w temacie. W poniedziałek wybieram się po raz pierwszy na południe Europy, tak że szlak jak i warunki odprawy na Chorwację(tutaj mam najwięcej niejasności") są dla mnie mgliste. Jeśli ktoś może pomóc odnośnie tego co mnie może czekać poproszę o kontakt na GG lub PW. Dzięki za odp
YYY ... to może ktoś choć będzie wiedział jakie są procedury na UC w Polsce i w kraju spoza Unii
Witam
Podłączam się do postu - czy ktoś może napisać co i jak załatwiać przy wyjeździe poza UE - a konkretnie do Chorwacji? jadę małym składę - ledwo 8,7t - mam zawieźć 4 motorówk do Zadaru. Którędy najlepiej lecieć? Czy przez Słowację/Węgry/kawalątek Słoweni i Chorwację? Ile zabulę za autostrady w Chorwacji? Czy może da się przelecieć bezpłatną traską?
Poszukałem informacji i największym problemem jest chyba uzyskanie zezwolenia z BOTM na wyjazd do Chorwacji! Czy ktoś wie czy da się to załatwić w jeden - dwa dni?? Oczywiście pojechał bym osobiście do BOTMu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 8 gości