Cytuj:
Firma ogółem zajmująca się sprzedażą pojazdów ma niezły zbyt.Na parkingu coś się zmienia.Jedno auto zostaje sprzedane a na jego miejsce wchodzi nowe.
I tu się trochu z Tobą nie zgodze to prawda jeszcze chwile temu zajmowali na ile to pozwalało handlem autami i to w duzych ilościach. Ale w tym momencie trochu przystopowali. Nie zapominaj, że właściciel ma jeszcze dwie firmy transport i cpn

. I w tym momencie grubą ale to naprawde gruba kase szef ładuje w cpn ponieważ go remontuje wymiana zbiorników, dystrybutorów i wogóle zmiana z "petrochemi" na "statoil" kupa kasy. a po za tym w ostatnim czasie trochu się mu posypał tabor

Moze i auta się zmieniają co chwile ale nie wiem czy zauważyłeś ze ma problem ze sprzedaniem tej Magnumki i Scani, te auta stoja dośc dłuższy czas, i w tym momencie ma sporą kupke kasy zamrożoną, ostatnio mówił mi ze weźmie tą Magnumke i ta firanke KOGLA i zacznie śmigac żeby się cos odrobiło. Najlepiej w ostatnim czasie schodza mu Scanie 124L 420 z niskim dachem i najlepiej jeszcze zeby miały hydraulike

przyprowadzi i odrazu znika a z droższymi autkami jest mały problem

A tak pozatym to auta ściąga głównie z Francji i Belgi i czasem z Niemiec. Niektóre autko są w naprawde dobrym stanie i zawsze jest w nich klima elektryka i inne bajery, według mnie to najlepszym autem jakie sprowadził do tej pory było VOLVO FH16 520 KM

chociarz było tez pare fajnych Scań 164L 480KM