Dlaczego akurat pod zapalniczkę? Lubisz kable na wierzchu? Wpinasz się pod kabel od zapalniczki, którą już masz, dajesz włącznik gdzieś na zewnątrz i jazda.
Dlaczego akurat pod zapalniczkę? Lubisz kable na wierzchu? Wpinasz się pod kabel od zapalniczki, którą już masz, dajesz włącznik gdzieś na zewnątrz i jazda.
Bo tak, 1 gniazdo zapalniczki mam przy kierownicy, ale jak dam koguta na dach, to mi przewodu nie styka, więc chce sobie zrobić 2 gniazdo zapalniczki, na samej górze
Skądś bym tam prą wizą 12v z radia a 24 z obrysówki np.
Chodzi mi o to czy to co podałem z linku to jest takie gniazdo zapalniczki jak te standardowe, do wpinania np. koguta, ja nie chcę żadnych kabli na wierzchu, sory ale to lekka wiocha ;/
Poza tym może lepiej zainwestować w koguta z dłuższym kablem, bo co? zrobisz sobie gniazdo nie wiem... na suficie zeby koguta podpinac?
W sprzedazy dostepne są tez przedłużacze, nawet 5 metrowe do gniazda zapalniczki, sam mam takie w osobówce, żeby móc podpinac lodówke w bagażniku.
zresztą możesz se zrobić to gniazdo gdzie chcesz, a kable tak jak Ci pisali koledzy najprościej pociągnąc z zasilania normalnej zapaliczniki, bo po co obciązać pozostałe obwody, gdzie nie wiesz jakie są bezpieczniki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości