Cytuj:
z tego co czytałem i słyszałem prawie każda osoba w twoim wieku (jeszcze w dobie kryzysu) otrzyma negatywną odpowiedź.
Nawet kierowcy z kilkunastoletnim doświadczeniem mają kłopoty z zatrudnieniem ,a co dopiero bez

Kryzys jak to ładnie brzmi

. Jestem z Lubelszczyzny i w moich okolicach o kryzysie tylko wiadomo na kolei PKP CARGO wysyła ludzi na urlopy, ale co do innych działalności chyba tak źle nie jest. Kociuk ogłoszenia w gazecie puszcza, że zatrudni itp.
Cytuj:
Osobiście się przekonałem że jest dokładnie tak jak napisałeś , teraz kiedy jest rzekomy kryzys nie chcą zatrudniać po pierwsze że młody a po drugie że bez doświadczenia albo ze słabym doświadczeniem . Co do wieku to tak, nie chcą zatrudniać ponieważ twierdzą że będziesz im kradł paliwo bo będziesz się chciał nachapać albo rozbijesz im auto , więc w tym czasie jaki teraz jest to prawie jak trafić w totka żeby gdzieś młodego i bez doświadczenia wzięli.
I to jest jakieś (sorry za wyrażenie

) durne przekonanie. A co starszy paliwa nie będzie kradł? A i samochód każdy może rozbić to zależy dużo od szczęścia i umiejętności, które się nabywa jeżdżąc a jak nie będę jeździć to np w wieku 25 lat będę z umiejętnościami na takim samym poziomie co teraz

.
Cytuj:
A ja Ci powiem, żebyś się nie zrażał. Ja w tamtym roku wysłałem tony aplikacji do jakiś dziwnych firm a szczęście znalazłem 2km od domu i przez przypadek wstąpiłem do firmy która znajduję się obok, brakowało mi wówczas kilkanaście dni do 20 urodzin i teoretycznie nie miałem żadnego pojęcia o pracy a w 3 dni po rozmowie pojechałem w pierwszą trasę do Rzymu i pracuję tam do dzisiaj, wówczas jeszcze pracodawca szedł mi na rękę i pościągał mnie na wszystkie egzaminy maturalne, które o dziwo udało mi się zdać

jest spoko nie załamuj się i powodzenia w szukaniu

Dzięki za słowa otuchy

. Ale sorry, że zapytam w wieku 20 lat jeździłeś zestawami za granicę? No ale i tak zazdroszczę roboty.
Pozdrawiam
Edit:
Aha i jeszcze jedno na oku mam taką firmę
http://www.arka.eu/index.php/,page,acti ... pg,43.html
Ma ktoś jakieś zdanie o niej?