Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 12 z 18 [ Posty: 351 ] Przejdź na stronę Poprzednia 110 11 12 13 1418 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 mar 2009, 10:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Ukaże ... . Nie biorą bez doświadczenia. :*

Post Wysłano: 27 mar 2009, 12:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

najnowsze newsy z equus. Stawka 0. 61 e powyżej 2000 km, 0. 62 do 2000 km. Rarytasy... tylko jeździć

Post Wysłano: 27 mar 2009, 19:30

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3745303
Samochód: VOLVO FH12, 420.

Wg mnie nie ma co oczekiwac lepszej stawki niz pokrywajaca koszty jesli ktos daje na piekne oczy nowy zestaw i organizuje prace na niego.
W Equusie tez maja kalkulatory i tak obliczaja stawke, zeby przwoznikowi ledwo wystarczalo, ewentualne zostawalo z 1500zl miesiecznie.

Post Wysłano: 27 mar 2009, 21:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1115063
Samochód: TGA

"EQUUS Koledzy to przede wszysrkim Spedycja.Co do ciezarowek ktore widzimy na drogach to wszystko Lizing.Co auto to inna "firma"...To prawda ze "Mlody"moze nauczyc sie tam roboty ale druga prawda jest nagminne lamanie czasu pracy{Niskie stawki za km to i pogon za kazdym groszem na zlamanie karku}Szefowie wiedza ze w takim tlumie jednakowo pomalowanych aut na drodze ich ciezarowka jest nie do odruznienia Dla Policji i ITD to wszystko to "EQUUS"-duza firma[bo duzo aut]A w duzej firmie pilnuje sie przepuisow...A jak naprawde jest to sami widzimy na drodze...Zwlaszcza ciezarowki zaopatrujace duze sieci hipermarketow ganiane sa po drogach jak ...Sami wiecie.Tam nie istnieje pojecie Pensji Podstawowej Tam jest tylko stawka za km.14-16 tys.km miesiecznego przebiegu to wlasciwie norma...Zasniecia za kierownica tez {niestety}staja sie juz norma...Przykre to ale 25-27gr.za kilometr i obawa przed utrata pracy{Kryzys}robia swoje...

Post Wysłano: 06 kwie 2009, 14:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9380042
Samochód: DAF XF95

Zgadza się stawki nie rewelka!! Ganią i czujesz się jakbyś miał bat nad sobą!! Nie zrobisz KM dużo to wypłata będzie cięka a i pretensje czemu tyle a nie więcej jak inni!!
1 pozytywna sprawa - to że starym Truckiem jeździł nie będziesz!!

Post Wysłano: 07 kwie 2009, 17:37

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2392140
Samochód: Man TGA

Witam ja tam mam autko od equusa od ponad roku i nie narzekam zarobki są nawet dobre, teraz deczko się pogorszyło i zrobili podział na grupy kierowców a tak po za tym spoko się z nimi współpracuje i nie prawda że masz bata nad sobą.

Pozdr.

Post Wysłano: 07 kwie 2009, 20:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kolego R4DzIu_bz skoro sam twierdzisz że jest podział na grupy to chyba trafiłem na te informacje z troszkę bardziej ściganej grupy.... Pisząc "Bat" miałem na myśli dość częsty telefon"gdzie jesteś , kiedy skończysz , tu masz następny"

Post Wysłano: 08 kwie 2009, 0:25

Użytkownik

Użytkownik

Wiesz ja bynajmniej takiego czegoś nie mam, zawsze jestem na czas nie mam z niczym problemów, czasu jazdy jak i pracy zawsze starcza także jest dobrze że tak powiem. Zobaczymy co będzie po świętach :) bo wtedy będzie przydział do grup "JAKOŚĆ" i "STANDARD" :) ciekawe do jakiej ja będę należał :)

Pozdr.

Post Wysłano: 08 kwie 2009, 10:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A nie wiesz są może przyjęcia do pracy oraz jaki system pracy jest u WAS oraz preferowane kierunki transportowe:)

Post Wysłano: 08 kwie 2009, 14:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2429607

Cytuj:
A nie wiesz są może przyjęcia do pracy oraz jaki system pracy jest u WAS oraz preferowane kierunki transportowe:)
Przyjęcia chyba są . Ostatnio do Kielc jechałem , mijałem 4 zestawy i na każdej dalej widniał napis " Zatrudnimy Kierowców " i numer telefonu. Chyba że jeszcze nie zdążyli zedrzeć napisów. Najlepiej to znajdź na głównej stronie firmy telefon , zadzwoń i się przekonasz.

... "Jeżdżę szybko gdyż lubię zapie....ać" ...
... "Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szans" ...

Post Wysłano: 09 kwie 2009, 13:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z ich strony www wynika, że nie szukają kierowców:

" Oferty pracy
EQUUS S.A. - jedna z największych w Polsce firm transportowo-spedycyjnych, tegoroczny zwycięzca ogólnopolskiego sondażu na najbardziej przyjazną Klientowi firmę logistyczną, w związku z dynamicznym rozwojem - poszukuje Kandydatów na stanowisko:
Spedytor
Koordynator Obsługi Serwisowej"

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 09 kwie 2009, 13:59

Użytkownik

Użytkownik

i jeszcze uzupełnię inf. od kolegi Leszka Dzwoniłem do nich i owszem potrzebują kierowców ale na własnej działalności gosp.

Post Wysłano: 09 kwie 2009, 21:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 32844623

Dokładnie jak mówi kolega NJORDX30 potrzebują kierowców i firm na własnej działalności gospodarczej . Jest nawet ogłoszenie w aktualnym numerze Polskiego Trakera.

Post Wysłano: 09 kwie 2009, 21:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

To ogłoszenie jest drukowane chyba od styczniowego numeru non stop.

Post Wysłano: 10 kwie 2009, 23:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Equss ma się dobrze chyba, bo dziś pod MANem w Tarnowie Podgórnym stało z 5 jak nie więcej składów czekając na rozładunek. Ktoś wie coś więcej o ich kontraktach z dostawami do fabryk motoryzacyjnych?

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Post Wysłano: 11 kwie 2009, 10:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak

Na FIAT'a bardzo żadko zaglądają, tyle mogę powiedzieć. Także do firmy Johnson Controls czasem wpadali z jakimiś dodatkami, tak teraz zupełnie nic. Equus'y głównie widuję pod Transmleczem, i tutaj także jest duzo nowych aut, ostatnio dwa nowe TGA zadomowiły się na parkingu.

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 21:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Obrazek

(C) Dolar :wink:

Post Wysłano: 15 kwie 2009, 20:33

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO

Więc tak o Equusie słyszałem sporo. Na cb często słyszałem o tej firmie jedni przeklinają drudzy chwalą i tak to jest. Nie wiem czy lepiej niż u mojej Firmy" Trans Południe" ale miałem zamiar tam iść na samym początku, wtedy płaca była jak dla mnie zadowalająca ale ogłosiłem w internecie oferte pracy i pokierowali mnie do Trans południe zdecydowanie zarobki były 2x większe, Wiadomo Trans upadło przez tydzień byłem bezrobotny zadzwoniłem do Equusa to mi takie ceny powiedzieli że im podziękowałem, nie będe tyrał jak pies za pare groszy. Po 4 dniach telefon z Tp że firma powstaje;) Nie wiem jak jest w Equusa teraz słyszałem że troche lepiej. Pozdrawiam

Post Wysłano: 05 maja 2009, 13:59

Użytkownik

Użytkownik

W Equusie się troszkę pozmieniało ale ja nie narzekam teraz mam zamiar wziąć jeszcze jedno lub dwa autka od nich albo już przez normalny leasing od producenta :) Ale będę jeździł pod ich spedycją. Także jak jest jakiś chętny do pracy to zapraszam na gg pogadamy na ten temat, sprawa jest bardzo pilna.

Pozdr

Post Wysłano: 05 maja 2009, 20:25

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3745303
Samochód: VOLVO FH12, 420.

I na takich jak ten wyzej firmy jak Equus robia kase. Podejscie "jak mi na lejzinga starcza - znaczy jest git" poraza ludzi z wyobraznia umiejacych sie poslugiwac kalkulatorem. Ciekawe co zrobisz jak termin platnosci wydluzą do pol roku, bo ostatnio wydluzyli wam do 2 m-cy. A wszystkie ciotki i siostry juz ci pozyczyly kaske.

No chyba ze to prowokacja a kolo jest naganiaczem galernikow tyrajacych na prezesow i ich checi wejscia na gielde.

Strona 12 z 18 [ Posty: 351 ] Przejdź na stronę Poprzednia 110 11 12 13 1418 Następna