[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 18 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 18 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 116 17 18 19 2056 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 mar 2009, 0:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
-"dzisiaj sie jeden sie ładował za rogiem - firma chyba ma sie dobrze, kierowca ładnie ubrany"
10/10 :lol: :lol: :lol:
To że ich dużo widać to o niczym nie świadczy w tak wielkiej firmie. Że ich dużo widać koło Pilzna i Krakowa, to nawet wstyd pisać. A że jeszcze jeżdzą to o niczym, całkowicie nie świadczy. Jak pisał Cyryl to już był wniosek o upadłość, to gdzie tu do "firma ma się dobrze" No ja zasłyszałem sobie, że wcale nie tak dobrze, ale nie bd rozwijał tego tematu, bo nie ręczę ze informacje.

Post Wysłano: 02 kwie 2009, 10:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6032020

Trochę się zakurzył temat.. Odkopuję..
Cytuj:
Jak pisał Cyryl to już był wniosek o upadłość, to gdzie tu do "firma ma się dobrze" No ja zasłyszałem sobie, że wcale nie tak dobrze, ale nie bd rozwijał tego tematu, bo nie ręczę ze informacje.
Dziennik Polska, konkretnie Gazeta Tarnowska, w dniu 01.04.2009 zamieściła ot taką notkę:

Nie było wniosku o upadłość

Nawiązując do materiału prasowego, "Transportowy gigant chce ogłosić upadłość", opublikowanego w "Gazecie krakowskiej" dnia 11 marca 2009 roku informuję, iż zamieszczona w artykule informacja dotycząca złożenia w grudniu 2008 r. wniosku o upadłość przez spółkę Omega Pilzno, International Transport & Spedition, Godawski & Godawski, jest nieprawdziwa. Omega Pilzno, spółka z.o.o. nigdy nie składała wniosku o ogłoszenie jej upadłości i przedmiotowy wniosek nigdy nie był rozpatrywany przez Sąd.

Mariusz Gawron, pełnomocnik spółki Omega Pilzno

Źródło: Gazeta Tarnowska

Post Wysłano: 05 kwie 2009, 10:34

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Trochę się zakurzył temat.. Odkopuję..
Cytuj:
Jak pisał Cyryl to już był wniosek o upadłość, to gdzie tu do "firma ma się dobrze" No ja zasłyszałem sobie, że wcale nie tak dobrze, ale nie bd rozwijał tego tematu, bo nie ręczę ze informacje.
Dziennik Polska, konkretnie Gazeta Tarnowska, w dniu 01.04.2009 zamieściła ot taką notkę:

Nie było wniosku o upadłość

Nawiązując do materiału prasowego, "Transportowy gigant chce ogłosić upadłość", opublikowanego w "Gazecie krakowskiej" dnia 11 marca 2009 roku informuję, iż zamieszczona w artykule informacja dotycząca złożenia w grudniu 2008 r. wniosku o upadłość przez spółkę Omega Pilzno, International Transport & Spedition, Godawski & Godawski, jest nieprawdziwa. Omega Pilzno, spółka z.o.o. nigdy nie składała wniosku o ogłoszenie jej upadłości i przedmiotowy wniosek nigdy nie był rozpatrywany przez Sąd.

Mariusz Gawron, pełnomocnik spółki Omega Pilzno

Źródło: Gazeta Tarnowska

Bo wniosku o upadłość nie było. Tylko wniosek o postępowanie naprawcze. A to jest różnica :)

Post Wysłano: 05 kwie 2009, 10:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Otóż to :wink:

Post Wysłano: 05 kwie 2009, 12:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9380042
Samochód: DAF XF95

Otóż to - zgadza się - dzwoniłem tam o prace i na chwile obecną mówią że mają full obsade ale żeby dzwonić bo czasem się coś zmienia i przyjmą tyle że oczywiście na własnej działalności co nie każdemu pasuje!! Źle by było gdyby kolejny gigant w okolicy upadł!!

Post Wysłano: 06 kwie 2009, 20:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

W kwietniowym Polskim Trakerze jest wypowiedź Panów Godawskich. Kto nie czytał, to powiem że panowie poinformowali o układzie z bankami w sprawie słynnych opcji walutowych. Negocjacje trwały od kilku miesięcy ale są podobno już zakończone. Właściciele twierdzą, że na bieżąco obsługują swoje kontrakty, nie zalegają za paliwo itp.
Także wygląda na to, że Omega wyjdzie na prostą i bardzo dobrze.

Post Wysłano: 07 kwie 2009, 9:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9380042
Samochód: DAF XF95

Obyś miał racje!! Upadek kolejnego giganta w okolicy oznaczałby spore problemy z zatrudnieniem - a jak przejmą kursy po TP na pewno będzie im łatwiej!!

Post Wysłano: 12 kwie 2009, 16:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4109136
Samochód: MAN 18.220

A czy ktoś z was sie orientuje po co chłopaki latają do UK ?? Bo juz kilka razy w tym miesiącu widziałem ich zestawy niedaleko Hatfield,Stevenage,Letchworth. Niestety nie mam CB w obecnej firmie i nie moge z nimi pogadac na zywo.

Post Wysłano: 30 kwie 2009, 13:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1605293

Czy ktoś z Was wie co się dzieje w Omedze 10 maja? Maja jakieś X-lecie czy otwierają jakiś magazyn itp?

Post Wysłano: 30 kwie 2009, 15:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Czy ktoś z Was wie co się dzieje w Omedze 10 maja? Maja jakieś X-lecie czy otwierają jakiś magazyn itp?
Na magazyn się raczej nie zanosi, 10-cio lecie też odpada gdyż firma powstała w 1991r a na rynku międzynarodowym działa od 1995r. Może to być tzw. "Piknik OMEGA Pilzno Kierowcom". W zeszłym roku było coć takiego organizowane.. :arrow: KLIK

Post Wysłano: 08 maja 2009, 18:22

Z czasów, kiedy pedałowałem w Omedze to z "Wysp" woziło się: baranie skóry (najczęściej), używane samochody do komisów albo do warsztatów, papier z Tetra-Pack, czasem używane ciuchy na ciucholandy.
Sam miałem okazję to wszystko wozić i powiem, że najgorszym towarem były skóry. Naczepy po roku dosłownie się rozpadały pod wpływem soli, którą były konserwowane skóry. Pasy mocujące ładunek niemożliwie śmierdziały, naczepa gniła w oczach. Generalnie najgorszy ładunek do transportu.

Post Wysłano: 26 maja 2009, 23:43

Użytkownik

Użytkownik

Obrazek

Obrazek

Moje fotki.Dzisiaj zrobione.

Post Wysłano: 06 cze 2009, 20:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Obrazek
Złapana na wlocie do Krzepic od strony Wielunia

Post Wysłano: 09 cze 2009, 0:36

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5

Mam pytanie odnośnie Omegi: pierwszy raz widziałem osobiście w Krakowie takie Volvo w ich barwach i ciekawi mnie jakie zostawy tworzą one w codziennym ruchu. Czy takie ciągniki jeżdżą u nich pod "zwykłymi" firankami? Czy też raczej wykorzustują je do transportu chłodniczego czy też nie ma żadnej reguły? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam! :D
Obrazek

Renault Trucks

Post Wysłano: 09 cze 2009, 11:43

Użytkownik

Użytkownik

to jest flagowe autko omegi maja 2szt,przewaznie pod frigo

Post Wysłano: 09 cze 2009, 17:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Z tego co pamiętam z rozmowy podczas zlotu to maja 3 sztuki które są pod chłodnia

Post Wysłano: 12 cze 2009, 13:36

Omega znów szuka kierowców?? A może jeleni??
Źródło OMEGA Pilzno

Tak przy okazji, jak można było spaskudzić jakimiś taśmami odblaskowymi ładnie prezentującego się konia:

Obrazek - zdjęcie zapożyczone od Kolegi Paweł Rekin

Post Wysłano: 23 cze 2009, 17:12

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9936377

Post Wysłano: 26 cze 2009, 19:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Ostatnio chodziły dziwne opowieści, że cięko przędą, a nie jest chyba tak najgorzej. Wczoraj byłem w Rzeszowie na Handlopleksie, to Omeg stało ok. 7, znaczy ładunków trochę jest.

Post Wysłano: 26 cze 2009, 22:01

Użytkownik

Użytkownik

Czy ktoś wie jak teraz wygląda praca w Omedze, co ile zjazd i jakie pieniądze i czy przyjmują "świeżych" kierowców ?????

Strona 18 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 116 17 18 19 2056 Następna