Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 kwie 2009, 0:16

Użytkownik

Użytkownik

http://www.schenker.pl/dlakierowcc3b3w/ ... index.html

Panowie co o tym sadzicie. Czy oni w jakiś sposób poprzez Urząd Pracy finansują prawko kat C? Myśle ze jest to ciekawa propozycja w obecnych czasach na zdobycie jakiegoś tam doświadczenia. Proszę o opinie.

Post Wysłano: 02 kwie 2009, 9:26

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: mazda 3

Dla mnie to jest jakas ściema.Przecież w tych ciężkich czasach do takiej firmy jak Schenker to kierowcy DOŚWIADCZENI sie pchają "drzwiami i oknami" a oni chcą organizować kursy dla świeżaków i ich zatrudnić :?: :?: ,niedawno kolega CV nosił ,ma 5 lat praktyki na zestawach,żadnego odezwu nie było ze strony firmy Schenker bo takich podań to oni po 10 albo i więcej dziennie dostają.Szczerze to ja nic z tego nie rozumiem a jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę :wink:
Kursy organizują pewnie Urzedy Pracy pod ta piękna nazwą Akademia Kierowcy Premium DB Schenker a firma dostaje dotacje i to sporą za zatrudnienie takiego swieżaka(interes się kręci)

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 9:57 przez mati22, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 02 kwie 2009, 9:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

szkolenie kierowców w Schenkerze zaczęło się w czasach kiedy był poważnie odczuwalny braki kierowców na rynku, gdzieś koło 2004 roku. szefem był (jest) Andrzej Gluźniewicz.

w tej chwili pewnie finansowanie jest nieaktualne.

Post Wysłano: 02 kwie 2009, 11:26

Użytkownik

Użytkownik

Ale na samym dole jest data 06-02-2009 tego ogłoszenia i jest ona dość świeża - więc daje to do myślenia czy faktycznie to ściema, czy może szansa.

Post Wysłano: 02 kwie 2009, 11:32

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5995409
Samochód: E220 Coupe

Próbowałem tego. Pan Gluźniewicz skontaktował mnie z jednym z podwykonawców Schenkera i miałem u niego odbyć coś w ramach praktyki (dopiero co zrobiłem C ) ale na normalnych zasadach zatrudnienia. Jako że okazało się to kurierką - podziękowałem.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]