Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W sobotę w Kielcach spotkałem Speeda z nowo oklejoną naczepą,(niestety brak zdjęcia),oklejona była w reklamy oleju Platinium,chyba nowy kontrakcik im się trafił,czyżby wozili dla Orlenu?
Koledzy nie wiecie może jak z przyjęciami do sped partnera? Ciekaw jestem czy bez doświadczenia jest szansa sie dostać do nich, bo firma interesująca A fajnie było by jakies doświadczenie zdobyć )
Dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu. Musisz się umówić z prezesem i jechać z papierami na rozmowę. Wisi przecież ogłoszenie na ich stronie, ale bez doświadczenia może być ciężko
Ooo,widzę,że kolega trakerkielce był dzisiaj na Rolmecie,taż widziałem te nowo oklejone naczepy.Chłopaki zostawiają tam często naczepy (albo całe zestawy),a do domu jadą samymi koniami.
Ooo,widzę,że kolega trakerkielce był dzisiaj na Rolmecie,taż widziałem te nowo oklejone naczepy.Chłopaki zostawiają tam często naczepy (albo całe zestawy),a do domu jadą samymi koniami.
Na rolmecie jestem hm... 5 razy dziennie.
Z tego co zaobserwowalem i rozmawialem z kierowcą to częściej albo jeżdżą busami, albo ktos przyjezdza po nich osobowka a czasami tez wołaja na radiu czy ktoś podrzuci.
To samo robią kierowcy z regesty i mag-transu
_________________ Jazda to powołanie...ktore chce realizowac w zyciu
Grupa Atlas przejęła większościowy pakiet udziałów w spedycyjnej firmie Sped Partner.
Ten regionalny usługodawca mający bazy w Leszczach i Piotrkowie Trybunalskim, ma być przekształcony w spółkę o zasięgu ogólnopolskim. Jej nowe filie powstaną w Bydgoszczy, Zgierzu i Dąbrowie Górniczej.
Przychody Sped Partnera za 2009 r. wyniosły 50 mln zł,. Firma ma 140 nowoczesnych zestawów transportowych typu Mercedes Benz 2544, Volvo FL10, Renault Premium 420, Renault Premium 440, Man TGA 18.430, Renault Premium 420, Renault Premium 450. Jej najważniejszymi klientami są Grupa Atlas, Grupa Lafarge, Grupa Ciech, Can Pack, Huta Celsa, Mapei Polska, Orlen Oil.
Witam forumowiczow. Świerza wiadomosc 10 wolnych miejsc do speed partnera na Gacki-Leszcze własnie widzialem w pup Busko http://www.pupbusko.pl/pup/m-oferty.php
_________________ Góra ci co kochają ciezarówki i 3mają sie razem!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 5 gości