Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5
Koledzy, białoruskie Sovtransavto działające pod nazwą Sovavto Minsk ma teraz nowe Premiumki w kolorze białym oraz żółtym. Ma ktoś może zdjęcia takich samochodów?
Mówienie że każdy kierowca z tej firmy w czasach istnienia muru berlińskiego był agentem KGB to bzdura. Tak samo można by potraktować wszystkich pracowników ówczesnego Ministerstwa Handlu Zagranicznego RP, Polskiej Marynarki Handlowej, firm budowlanych które działały poza granicami demoludów itd. Przecież też należeliśmy do bloku socjalistycznego Więc wszyscy kierowcy np z Pekaesu też byli agentami 1. Departamentu MSW - u
U mnie ta firma się raz ładowała na Kazachstan rurami z pvc.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak
Fociłeś dokładnie 6 godzin po mnie Ciekawe zestawy wtedy leciały, złapałeś może pokaźny konwój autotransporterów BLG? Pięknie wyglądały- ja się musiałem obejść smakiem Swoją drogą to ciekawe co sobie kierowca pomyślał, jacyś szpiedzy
Orientuje się ktoś ile jednostek posiada oddział w MIŃSKU?
Kolego kilof niestety te nie jechały . Może pojechali inną droga lub kręcili pauze . No autka fajne wtedy leciały , a wyróżniała się pięknie oświetlona SCANIA 4 Topline z 2 pudłami - SUBKOWY
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości