GG: 732040
Samochód: sei
Czy ktoś może polecić jakąś instytucje krakowską zajmującą się zrobieniem kompletu badań (lekarskie + psychotesty) potrzebnych na kategorie C? Chodzi o to aby było to za jednym zamachem wszystko i w miarę tanio.
GG: 0
Cytuj:
Czy ktoś może polecić jakąś instytucje krakowską zajmującą się zrobieniem kompletu badań (lekarskie + psychotesty) potrzebnych na kategorie C? Chodzi o to aby było to za jednym zamachem wszystko i w miarę tanio.
głowy nie daję ale chyba takie badania zrobił by na Ujastku w Hucie koło Kombinatu. Tam jakby nie było jest medycyna pracy a ojca tam kieruje huta na psychotesty tylko on jest elektryk na utrzymaniu ruchu ale kierowców też przecież jeszcze na kombinacie mają to raczej tam by spokojnie zrobił. Wsumie też by mi pasowało takie badania zrobić i tam będe podbijał na początek.
same psychotesty widzialem ze robią też na Topolowej w szkole jazdy tylko nie pamiętam jak ona sie dokladnie nazywała
_________________ Jak przyjdzie ochota to i pies kota, wyłomota
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Znalazłem przychodnię ergo med, w której komplet ze wszystkim zrobię za 210zł. http://www.ergomed.krakow.pl/
Czy ktoś zna jakąś firmę w małopolsce, w której można siąść bez większego doświadczenia na auto do 3,5t? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i namiary gdyż napisałem już do bardzo wielu firm i brak odpowiedzi jakiejkolwiek, a bardzo mi zależy na pracy, nawet dorywczej na weekend czy coś
A w ośrodku którym robisz prawko nie robią badań?
Mi zrobili na miejscu zapłaciłem za nie 70zł, psychotesty zrobiłem osobno za 80 zł
Tak więc łączny koszt badań to 150 zł
W jakim ośrodku robisz prawko?
w ośrodku Klakson. Robiłem tam już B i mam miłe wspomnienia. Dodatkowym atutem kursu jest cena, auto takie samo jak na egzaminie i mam do ośrodka 5 minut. Pani powiedziała, że muszę badania zrobić samodzielnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości