[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Unitrans, Skoczów - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Owszem, przez wakacje jak mam przerwe od studiów pracuje w spedycji w Unitransie i tak już od kilku lat. W lipcu tego roku byłem też na tydzień w Trans Polandzie jak potrzebowali pomocy ksz#022 jakim autkiem śmigasz w Trans Polandzie? Który masz numer boczny?
Pozdrawiam
Ps. W ostatni weekend ładnie się poustawialiście na tym nowym placu Trans Polandu. Chyba ponad 20 zestwów tam stało. Fajny widok
To jest problem bo ja nie mam numeru bocznego, biała premiumka globek ciągnik.
No teraz to nas było rzeczywiście dużo i coś ponad 30 zestawów w sumie.. widok niecodzienny ale fajny...
_________________ -=Pozdrawiam wszystkich truckerów i nie tylko =-
Widok był świetny, jeszcze w tej zimowej scenerii (nim zaczął padać deszcz) to juz wogóle. Trzeba będzie przez Święta Bożego Narodzenia jakieś fotki pocykać. Wtedy to na placu nie ma gdzie palca włożyć, tak jest napchane Chyba już wiem która premiumka. Z przodu ma chyba naklejke GEFCO?Masz szczęście że taka Ci się trafiła Ci co mają zestawy troche się gniotą w tych malutkich kabinach. W tych starych Mercach to już wogóle miejsca nie było, całe szczęście już ich wiele nie zostało. Widziałem tez ostatnio dwa MAN'y. To niesamowite że Szeryf kupił taką marke
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
No ogółem fajna jest ta Renia Ksz, widze że nawet lakier na zderzaku ma... Wogóle to taki proporczyk jak masz z tą Magnumką żółty, gdzieś leży w domu, tata miał taki sam jak latał Renatami, zdaje się że najpierw w Premiumce go miał, a potem w Magnumce Integralce...
No dziękuje i dla Ciebie i wszystkich użytkoników również ŚWIĄTECZNE POZDROWIONKA
Cytuj:
No widze na 1 foto i zestaw Krzyśka
No dokładnie - to mój zestaw
Cytuj:
Widać też że firma wozi same fiaty
Głównie wozimy FIATY ale także wozimy pod: BMW, SUZUKI, CHEVROLET, OPEL oraz Ciężarówki i samochody używane.
Cytuj:
Krzysiek ma szczęście, że lata na premiumce z globkiem
Dokładnie, bo mam problem się pomieścić w Globku a co dopiero bym chyba się pociął gdybym latał z mała kabina ale to jest chyba kwestia przyzwyczajenia. Obym nie musiał kiedyś jeźdźić na małej kabninie
Ale z tego co widze po lorach to dużo lor nie zjechało na weekend
Dzisiaj też byłem na bazie i pocykałem troche fotek dla Was...
bajoo
Nie UNITRANS tylko TRANSPOLAND. Na razie jest to obecna moją pracka
I tu dorzucam Magnumke mojego autorstwa (to jak mi się nudziło na tym nieszczęsnym L4) A oryginał to była Reklama Mr Proper :) hehe
Jak tę cięzarówke robiłem to zarzekałem się ze wiekśzą ilość modeli które mam tak zrobie w barwach innych polskich przewoźników ale jakoś natchnienia juz nie miałem hehe
A przed niebieskim Premium z Unitransu, stał... wóz z Pekaesu Naczepa to Kogel, więc pewnie ciągnik to Volvo Fh12 460 lub też Renault Magnum 480, ale większe prawdopodobieństwo, że było to FH
A przed niebieskim Premium z Unitransu, stał... wóz z Pekaesu
zostałem w szoku !! Brawo Mihu Masz 100% racji. Stało Volvo FH12, ale gościu palił juz maszyne to niecykałem bo to obcy i wiez, może by się zburzył albo coś
Fajne masz to premium Ksz a ja mam pytanie o Twój avatar co to za jednostka bo gdzieś już mi się obiło SPAT ?
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Gdyby szef pozwalał na "więcej" to na pewno zawitałoby ne tej reni jakieś oświetlenie większe może orurowanie - ale niestety nie ma takiej opcji
Cytuj:
co to za jednostka bo gdzieś już mi się obiło SPAT
Ogólnie SPAT to: Samodzielny Pododdział AntyTerrosrystyczny.
Spotkałem się też z nazwą: Szczeciński Pododdział AntyTerrosrystyczny
looknij sobie na http://www.spat.szczecin.pl/
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości