Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
Witam mam takie pytanie do was. Jak wyglada zawod kierowcy sprzedawcy?? czy oplaca sie to w ogole robic?
Może ów kierowca jeździ busem z zabudową sklepową po wioskach sprzedając towar? Do mojej babci dojeżdża właśnie Ducato, kierowca-właściciel nie narzeka, utarg spory, jazdy też dość dużo.
wszytsko bylo piekne dopuki nie wyskoczyl kierownik ze bede musial jechac do Warszawy na szkolenia oczywiscie za wszystko zwroca pieniadze... tylko jest tak ze najpierw musze zalozyc ze swoich:/ Co o tym myslicie??
A studia już rzuciłeś czy nie?? Studiujesz dzienną pedagogikę czy zaoczną?
Ja też trochę pracowałem jako kierowca sprzedawca w firmie mleczarskiej mój dzień wyglądał tak że wstawałem o godz. 2 czasem 3 rano, nim się zebrałem i ruszyłem na załadunek mijało jakieś pół godz zamówienia z poprzedniego dnia już stały na rampie wystarczyło tylko wjechać na samochód 4 paletami i w trasę miałem już swoje punkty więc wystarczyło tylko myśleć przy wydawaniu towaru czasem trzeba było zebrać zaległości ze sklepów powrót do domu był zawsze ok 11 rano zrobić zamówienia na kolejny dzień i to wszystko tak że w domu byłem zwykle ok godz 13 i wolne PZDR!!!
_________________ Nie Ważne To Co Nas Dzieli Lecz To Co Nas Łączy ...
Od roku prcuję jako kierowca-sprzedawca, handluję art. metalowymi. W "trasie" jestem cztery dni w tygodniu, a połowa piątego to załadunek. Nie mogę narzekać, zarobki ok. ok 4 tys na rękę zależą od tego ile sprzedasz. Jeżdżę MB Actros 2540 w podwójnej obsadzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości