[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Kurs kierowania ruchem drogowym - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 8261240
Wie ktoś jaki jest minimalny wymagany wiek, by móc robić kurs kierowania ruchem drogowym ? Na czym polega egzamin praktyczny i teoretyczny ?
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
wydaje mi sie ze od 18 roku zycia , na egzaminie o ile dobrze pamietam masz 22 pytania i conajmniej na polowe musisz dobrze odpowiedziec , jak testy zdasz to idziesz na skrzyzowanie i kierujesz ruchem jak dobrze to zrobisz to dostajesz odrazu papier , mozesz przeprowadzac dzieci przez pasy , byc pilotem itp
Czy wiek 18 lat jest w 100% wymagany ? Potrzebuję właśnie tej informacji.
Napisałem maila do WORD Tarnobrzeg w tej sprawie, ale cisza na razie. Dzięki Marcin za odpowiedź. Jeśli chodzi o kurs to dotyczy on pilotów, osób odpowiedzialnych za utrzymanie porządku podczas pielgrzymek, procesji, osób nadzorujących bezpieczne przejście dzieci przez jezdnię, tak jak mówiłeś.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Ja jestem zdziwiony, że kurs taki w ogóle istnieje i jest gdzieś wymagany. Szczerze mówiąc wygląda mi to na martwy przepis - coś na wzór karty rowerowej, której nie ma prawie żadne dziecko.
Ja jestem zdziwiony, że kurs taki w ogóle istnieje i jest gdzieś wymagany. Szczerze mówiąc wygląda mi to na martwy przepis - coś na wzór karty rowerowej, której nie ma prawie żadne dziecko.
Jest coś takiego a przynajmniej było . Ojciec był pod wykonawcą w firmie remontującej drogi i pracownic tej firmy mieli takie uprawnienia
Po przeczytaniu na temat szkolenia na stronie, którą podałeś pisze wyraźnie, że wymagany jest dowód tożsamości, a szkoda. Dzięki wielkie klb. Aczkolwiek jeszcze popytam w WORD Tarnobrzeg.
Cytuj:
Dobry temat do poruszenia kwestii kierujących ruchem podczas pielgrzymek (często nieletnich bez praktycznie żadnych uprawnień).
Sądzę, że większość osób nie ma pojęcia, że taki kurs istnieje, tak samo jak organizatorzy pielgrzymek.
Właśnie nad tym myślałem i nie jest do końca jakby ustalone, wszędzie niejasno.
na stronie jednego z Wordów w Pl wyczytałem żeby się zapisać na kurs trzeba złożyć ksero dowodu oraz ksero prawa jazdy lepiej się zapytaj w Wordzie ich
na stronie jednego z Wordów w Pl wyczytałem żeby się zapisać na kurs trzeba złożyć ksero dowodu oraz ksero prawa jazdy lepiej się zapytaj w Wordzie ich
W straży pożarnej też jest coś takiego z tą różnicą że strażak z OSP mopże ruch zatrzymac ale NIE MOŻE NIM KIEROWAC
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 11 gości