Panowie szukam wiadomości na temat pewnej Wrocławskiej firmy: "Kontakt". Ponoć zajmuje się ona wyszukiwaniem zleceń na transport. Ktoś może coś o niej wie? Jak tak to proszę o info. Pozdrawiam
Kolego, ja 3 lata temu byłem w tej firmie na rozmowie.
Proponowali mi leasing auta oraz zapewniali mi pełny assistance w cenie typu natychmiastowa naprawa samochodu przez "ich wyspecjalizowanych mechaników" itd. itd. bo niby nie mogli sobie pozwolić, aby moje auto stało na warsztacie zamiast jeździć.
Zapewniali mi, że auto będzie robiło po polskich drogach miesięcznie minimum 25000km, że będę miał zapewnione ładunki, ale co ciekawe nie chcieli mi dać do wglądu umowy, którą miałem z nimi podpisać..
Moim zdaniem to są krętacze.
Ja byłem u nich w 3 tygodniu kiedy otworzyli swoje biuro we Wrocławiu, na ulicy bodajże "Podwale". Ale mówię - dziwię się że po 3 latach jeszcze funkcjonują..
Też kolego pytałem na tym forum o tą firmę i nikt nie odpowiedział.
Może teraz jest trochę osób które miały z tą firmą styczność.
Ja nie miałem na tyle odwagi żeby iść z nimi na współpracę.
Oferowali mi zbyt dużo i zbyt piękne warunki jakie panowały wtedy w transporcie.
Panowie czy to nie jest czasami ta sama firma która przerzuca auta marki Ford po salonach w kraju Warunkiem jest posiadanie kategorii prawa jazdy B i C, własnej działalności gospodarczej i wzięcia od nich w leasing Forda Transita w zabudowie autolaweta na 4,6 dmc.
Kolego virty 25 tyś. km po naszych trudnych drogach to masa kilometrów A kiedy sen i odpoczynek
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości