Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Zapewne chodzi o nią, bardzo popularna firma w regionie, bardzo często można ich spotkać w Szczecinie, ale nie przypuszczałem, że jest z Węgorzyna. Ciągają wanienki, białe ciagniki, przeważnie Daf-y 95XF. Oprócz tego że cały czas ich widać w szczecinie to ostatnio mijałem jednego pod Bydgoszczą na 10.
_________________ Tu 5 sekund, tam 10 sekund i masz godzinę
marius kiedy robiłeś te zdjęcia? W sobotę przed południem, czy w piątek?
Znajomy taty kiedyś tam jeździł. Nie wiem, czy jeszcze jeździ, bo dawno się z nim nie widzieliśmy, ale tak ok. pół roku temu z tego co wiem, to tam całkiem przyzwoita praca była.
Kolego Tajny, około godziny 12:30 w sobotę Mój tata się tam stara, ale na stałe kółko szczecin - kostrzyń, warunki pieniężne takie same (albo i lepsze) niż na przeżutach po UE, jedyny minus to to że zawsze(bynajmniej na tym kółko) jeździ się w systemie 6 dni/3 dni wolnego, chyba że masz blisko to jesteś codzień w domu bo wiesz tam musisz charować w takie dni w jakie ci się robota ułoży także czasem pewnie są problemy ze zjazdami na święta itp.
Tak myślałem, bo po południu w tą lukę obok FH12 doszło jeszcze nasze FH.
Tak, jak mówiłem. Robota nie jest tam zła. Warunki są dobre, ale wiadomo, że jak jest dobrze, to i ciężko jest z miejscem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości