[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Kredki do rys - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Kredki do rys
Post Wysłano: 13 sty 2009, 19:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: FIAT

Co myślicie na temat kredek do maskowania rys? Czy dają oczekiwany efekt? Mam niedużą rysę na zderzaku i chciałbym się jej pozbyć.

Post Wysłano: 13 sty 2009, 19:16

Jeżeli rysa jest do podkładu lub do blachy, to możesz sobie kolorować i kolorować - nic to nie da. Pozostaje jedynie lakierowanie.

Post Wysłano: 14 sty 2009, 18:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Jeżeli rysy nie są jakieś straszne, a auto chcesz sprzedać, to kup kredkę i będziesz zadowolony - zarysowania znikną. Po kilku myciach kupujący od Ciebie auto zauważy rysy i pomyśli, że to jego wina. :roll: Oczywiście nie sądzę, że auto chcesz sprzedać. Sugeruję. Kredki działają dobrze i mają lepszą skuteczność niż pasta, jednak tak jak mówiłem - czas (po kilku myciach kredka powinna zejść).

Post Wysłano: 14 sty 2009, 19:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: FIAT

Dzięki za odzew!!!
Auta nie chce sprzedawać. Mam tylko jedną rysę, którą bym chciał zatuszować. Byłem już w kilku sklepach, ale w żadnym nie mieli takiej kredki. Wjednym tylko sklepie powiedzieli mi, że pod koniec tego tygodnia powinni mieć odpowiednią kredkę. Jak kupię to zobaczę jaki daje efekt w końcu nie jest droga.

Post Wysłano: 14 sty 2009, 21:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Ciekawym rozwiązaniem na zakrycie rys jest też wosk kolorujący, czyli prościej wosk w kolorze nadwozia. Kolorów pełno - dostępne na każdej większej stacji lub punktach serwisowych jak Norauto czy inne...
Na granatowym samochodzie całkiem dobrze poradził sobie z niewielkimi rysami. Oczywiście wszystko zależy od głębokości rysy.

Pozdrawiam!

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]