Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 gru 2008, 15:57

Użytkownik

Użytkownik

Moje dwa zdjęcia:
Obrazek

Obrazek

Post Wysłano: 07 sty 2009, 22:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9354841
Samochód: daf

Kolego ladnie uchwyciles te zestawy.No i zestawy tez sa bardzo ladne,jazda takim sprzetem to juz poezja.W tym T2B to piekne auta maja,z tego co zauwazylem to prawie same nowki.

Post Wysłano: 08 sty 2009, 13:25

Użytkownik

Użytkownik

To chyba wyjasnienie tego postu o teledysku. Normalna fajna dziewczyna.
http://www.youtube.com/watch?v=QuTDH8U5BV0&NR=1

Post Wysłano: 09 sty 2009, 22:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: BMW E70 4.8i

No prosze prosze - dziewczynka z mojego miasta a ja pierwszy raz o takim czymś słysze. A niby Białystok to większa wioska ;)

Post Wysłano: 17 sty 2009, 18:32

Użytkownik

Użytkownik

Firma posiada w taborze Many Volva Dafy i Actrosy posiadają nawet naczepy to transportu drewna na innym forum widziałem ich foty napisałem do autora czy będę mógł je tu opublikować jak coś to wkleję

Post Wysłano: 17 sty 2009, 18:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 71830
Samochód: saicento z kratką

W Pn. 12-tego ładowałem się w Cezarze i z nudów połaziłem po placu T2B, mają śmieszny autokarek pomalowany w barwy Jagi z jakąś pszczołą czy czymś takim

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niestety, Nokia robi paskudne fotki. Dopiero po załadunku zajechałem do domu po swoje rzeczy, więc nie miałem rano aparatu. Może następnym razem się uda :)
Actrosy od drewna stoją sobie pod płotem z wózkami na plecach i wyglądają, jakby dawno nie łykały drogi kołami. Tak samo te mańki TGA. No ale zimę mamy i śnieg oraz błoto skutecznie obsypują auta w krótkim czasie.

Post Wysłano: 19 sty 2009, 12:36

Użytkownik

Użytkownik

Koledzy od razu informuje ze pytanie umieszczam troche nie w tym temacie i jestem tego swiadomy ale tu zapewne zaglada wiekszosc forumowiczow zwiazanych z Bialymstokiem.Nie chce zakladac osobnego tematu.
Czy zna ktos firmy transportowe prowadzone przez panstwa Januszczykow badz Kosińskich?Nie sa to wielkie firmy ale slyszalem ze dzialaja w bialym i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na ich temat,tzn jakim taborem dysponuja,jakie kierunki zazwyczaj obsluguja i jakie ladunki przewazaja.Jakby ktos cos wiedzial to nich da znac na pw.Z gory dziekuje.
Jakby co to mego posta wykasuje za jakis czas zeby nie zasmiecal tematu o T2B.Wybaczcie mi i pozdrawiam
aha co do tych Man-ow to faktycznie troche nie ciekawie wygladaja,ale poprudzone napewno nie sa od stania na placu,wiec chyba jednak nawijaly te kilometry.A swoja droga to jakis tydzien temu widzialem manka z T2B w bielsku podlaskim jak mial podczepiona firanke Pactona,ale bez logo T2B,wogole nie miala zadnego logo firmy tylko producenta naczepy.Czy T2B ciaga naczepy dla innych firm,bo ze spedycji to ona raczej nie byla bo spedycje raczej oklejaja swoje naczepy?Troche mnie to zaciekawilo,bo zawsze widzialem i myslalem ze T2B ciaga tylko swoje naczepy.

Post Wysłano: 19 sty 2009, 15:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: STAR

kolego mylisz się ta Pani to Magda Kaczyńska i jej chłopak ma tego zółtego DAFA z naczepą pacton i ona z nim jeździ , a w T2B nigdy nie pracowała jako kierowca . Te samochody z T2B są wynajętedo teledysku JUMP-a.

Post Wysłano: 19 sty 2009, 18:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4751903

Cytuj:
kolego mylisz się ta Pani to Magda Kaczyńska i jej chłopak ma tego zółtego DAFA z naczepą pacton i ona z nim jeździ , a w T2B nigdy nie pracowała jako kierowca . Te samochody z T2B są wynajętedo teledysku JUMP-a.
I po co kolego w błąd wprowadzasz ? Magda pracowała jakiś czas w T2B, ale na razie musi na jakiś rok zostawić kierownicę. Samochody były wypożyczone do teledysku z tym się zgodzę, a jeśli chodzi o naczepę pacton to mają jedną lub dwie która podpięta jest pod Mana.

Post Wysłano: 02 lut 2009, 12:14

Użytkownik

Użytkownik

Koledzy ponawiam swoje pytanie:
Cytuj:
Czy zna ktos firmy transportowe prowadzone przez panstwa Januszczykow badz Kosińskich?Nie sa to wielkie firmy ale slyszalem ze dzialaja w bialym i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na ich temat,tzn jakim taborem dysponuja,jakie kierunki zazwyczaj obsluguja i jakie ladunki przewazaja.Jakby ktos cos wiedzial to nich da znac na pw.Z gory dziekuje.
Nikt nie zna firm prowadzonych przez te osoby,sa to male firmy,nazw niestety nie znam tylko nazwiska wlascicieli.

Post Wysłano: 01 mar 2009, 21:00

Użytkownik

Użytkownik

Volvo spotkane dzisiaj w Zambrowie.

Obrazek

Post Wysłano: 02 mar 2009, 17:56

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Brak

Dziś widziałem Dafika od nich na CPN pauzę kręcił.
Naprawdę bardzo ładnie się prezentują te zestawy.
Jak wspomniał kolega wyżej, same nówki prawie ;)

Post Wysłano: 08 mar 2009, 23:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Iveco Stralis AT440S43 T/P

Hej :)

Akukaracza, gdybym mógł odczytać nr rejestracyjny, powiedziałbym kto nim jechał ;)

Samochody rzeczywiście nie są stare, sam mam pod opieką MAN-a TGA 18.440 z września 2007 roku, z naczepą Mega. "Drewniane" Actrosy, jak słusznie zauważył krcr, rzeczywiście stoją, prawdopodobnie są wystawione na sprzedaż. Mańki jeżdżą, pewnie trafiłeś na lekko przymrożone ;) Jeden stał parę dni ze względu na popsuty rozrusznik, czekając na wizytę serwisu.

Ogólnie na trzydzieści parę zestawów ciężko, prócz większych świąt, spotkać na bazie więcej niż 5-6 jednocześnie. Obecnie polityką firmy jest chyba hasło "jak najmniej pustych kilometrów", co mnie z jednej strony wcale nie dziwi, zaś z drugiej przyprawia o dreszcze, gdy weekend się zbliża, a ja jestem gdzieś w świecie i nie mam zapewnionego ładunku powrotnego. Przyzwyczaił się człowiek do niedziel z rodzinką ;) Cóż, taka praca :)

Pozdrawiam :)

http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek

Post Wysłano: 08 mar 2009, 23:16

Użytkownik

Użytkownik

Numer rejestracyjny tego volvo to BI 88297. Nawiasem mówiąc wtedy jechało dwa volva z T2B, niestety nie udało mi się dobrze ująć drugiego. Widoczny jest jedynie ciągnik. Jego numer to BI88296 - kierowca tego volva jest z Łomży, gdyż tak napisane było na tablicy umieszczonej za przednią szybą.
Pozdrawiam!

Post Wysłano: 05 cze 2009, 14:56

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6213674

Firma co wiem to ma ładne zestawy,i podobno sporo ich mają.Ktoś może wie jakie tam są pesie i warunki pracy.

P.S:Podobno ta Madzia co ze swoim chłopakiem u nich jeździła to w ciąży jest.

Post Wysłano: 05 cze 2009, 17:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 71830
Samochód: saicento z kratką

Kastyk ostatnio myślałem, że się mijamy na skrzyżowaniu al.1000 lecia i obwodówki. Maniek z tabliczką "Janusz". Ale kolo na radiu powiedział, że on nie Janusz i że to nie jego auto (o ile w tym zgiełku na radiu mogłem usłyszeć).

Napisz ogólnie jak tam obecnie wygląda sytuacja w T2B, bo czasem w głowie rodzi mi się plan nająć się do tej firmy. Kolega u nich jeździł i mówił, że atmosfera nieciekawa...
Dzięki z góry za info

Post Wysłano: 04 lip 2009, 20:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Iveco Stralis AT440S43 T/P

Długo mnie tu nie było :)

Tym Manem jeździ teraz Artur, jeździł ze mna w podwójnej obsadzie i został na tym samochodzie gdy ja poszedlem po Wielkanocy na urlop. Zresztą, już jest tam tabliczka z jego imieniem - ja teraz podróżuję Dafem XF 105 :)

Sytuacja w T2B ogólnie się nieco poprawiła. Po głębsze info zapraszam na PW :)

http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek

Post Wysłano: 09 lis 2009, 0:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak przeglądałem i patrze że T2B odświeżyła swoją stronę - http://www.t2b.com.pl/
całkiem przyzwoicie się teraz prezentuje ;) no a w związku z tym temat też przydało by się odświeżyć :D

Post Wysłano: 11 lis 2009, 13:10

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: skoczek

witam, prezes odświeża firmę lecz o wypłatach zapomniał :( :( :( :( :( i tyle jednak to firma przejściowa jak słyszałem

Post Wysłano: 25 lis 2009, 16:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2895700

Cytuj:
lecz o wypłatach zapomniał :( :( :( :( :(
Skąd takie informacje niby? Wypłaty są ciągle na czas 10, czasami 11 każdego miesiąca.