Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 29 paź 2008, 17:48

Użytkownik

Użytkownik

Dzwoniłem dzisiaj do USP i powiedzieli że jak narazie nie potrzebuja kierowców :?

Post Wysłano: 26 gru 2008, 12:44

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

USP Transport, naprawdę rewelacyjna firma:) Jeżeli ktoś poszukuje pracy jako szofera, to polecam te firmę. Zarobki rewelacyjne, flota też. Pracownicy zadowoleni. Wiem i piszę tak, bo mój Tata tam pracowal, jeździlam razem z Nim, i jeżeli ktos ma dzieci, to niech często je zabiera na bazę. Poważnie :))
Czytalam na innym forum, że malo kto wierzy w zarobki wysokości 5-6 tysięcy. To prawda. Mój Tata zarabial 5500-5700.
Pisali też, że szef 'ściga'. Hm, pożądny czlowiek, wie czego chce, ale naprawdę, można go lubić. Ze wszystkimi ma przyjazne kontakty, jest wporządku :)
Każdy kierowca posiada nowe telefony komórkowe, w prezencie od szefa :) Hehe
Także, każdemu kto poszukuje dobrze platnej pracy, polecam USP TRANSPORT :))

Wodnik, USP ma wielu pracowników, ale nie odpuszczaj Zadzwoń za jakiś czas, a na pewno nie pożalujesz

marcinq1985 - to Volvo, o którym piszesz, ciekawe ^^ Hehe
Może jak bardziej znasz obsade kierowców, albo orinetujesz się kto pracuje w tej firmie, to tym autem jeździ Gralik . Może znasz ^^ W środku nawet fajny jest

Post Wysłano: 28 gru 2008, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo

Kolego chciałbym cię jeszcze o coś zapytać odnośnie firmy - jak jest ze zjazdami? Czy uda się co weekend być w domu czy co 2/3 tygodnie? I jak z pensją zasadniczą(podstawą)-ile wynosi?

Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 22:18 przez marius, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 28 gru 2008, 22:40

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6237840
Samochód: Fiat Stilo JTD

1850 zł brutto podstawy + diety. Chłodnie jeżdżą głównie do UK, plandeki zachód i Szwecja. Nie wiem czy jeżdżą na przerzutach.

Post Wysłano: 28 gru 2008, 23:40

Użytkownik

Użytkownik

Marius: to co napisal wojtekkoniu, to mniej więcej tak wygląda . Na przerzutach jazdy nie ma . A co do zjazdów na weekend, to jest z tym ciężko, chyba, ze trasy są po Polsce, w niedalekich rejonach, wtedy jest taka możliwość, a tak, to obowiązuje raczej system 2-3/2 . Pensja początkowa, tak jak napisal Wojtek 1850 + diety, a po pewnym czasie, stawka radyklanie wzrasta (o ile jest sie dobrym pracownikiem) . Tak jak pisalam we wcześniejszym poście, można zarabiac nawet ponad 5 tysięcy :)
P.S. Nie jestem chlopakiem, tylko dziewczyną ^^
Pozdrawiam !:)

Post Wysłano: 29 gru 2008, 18:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Acha no to sorka, rzeczywiście nie dopatrzyłem się wyżej w Twoim poście że napisałaś "jeździłam" :lol: Mój błąd. Dzięki wielkie za te informacje, podejrzewam że dostać się do USP to jest chyba ciężko co? :?

Post Wysłano: 29 gru 2008, 20:57

Użytkownik

Użytkownik

Nic się nie stalo ;))
Hm, czy ciężko ? Wiesz co, to zależy . Jeżeli masz jakiś dorobek (jezeli chodzi o jazdę), to nie będzie, żadnego problemu ;) Chociaż Rudy ma też mlodych kierowców (19-22lata). Swego czasu krążyly plotki, że jeżeli 'wpadniesz w oko', to praca jest Twoja ^^ Oczywiście bez żadnych podtekstów ;) Hehe
Spróbuj śmialo ;)
Cieszę się, że moglam pomóc ;)
Jakbyś mial jeszcze jakieś pytania, odnośnie firmy - pytaj :).

Post Wysłano: 29 gru 2008, 21:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Spoko :wink: Dzieki za wszystko, niepodoba mi się tylko za bardzo jedna rzecz - napisałaś wyżej że zjazdy są tylko na 2 dni - odnosi się to tylko do zjazdów co 2 tygodnie czy też co 3 tyg.? Bo trochę niefajnie byłoby jeździć po 3 tygodnie i zaledwie 2 dni odpoczynku w domu :(
A i jeszcze jedno pytanko(jeśli można) :D - jaka jest najwyższa podstawa w firmie? Da radę na czysto wyciągnąć 2000 zł po długoletnim "pobycie" w firmie?

Ps. Zdziwiło mnie to że dziewczyna tak się zna na takich sprawach, oczywiście szacun :U

Post Wysłano: 29 gru 2008, 22:07

Użytkownik

Użytkownik

Nie, nie, nie ^^ Zjazd jest na ok. tydzień, dwa ;) Także spokojnie ;) Zdążysz wypocząć ;)
A co do tych 2000, to jasne, nie będzie z tym żadnego problemu . Jak będziesz dobrym pracownikiem, możesz wyciągnąc tyle co mój Tata ;) Tego życzę !.
P.S. Trochę w tym siedzę, to coś o tym wiem ^^ Ale dzięki, dzięki ;)
Jakby naszly Cię jeszcze jakieś pytania, wal śmialo ;)

Post Wysłano: 29 gru 2008, 23:40

Użytkownik

Użytkownik

Marius - kurcze mam coś chyba ze skrzynką ;/ weź mi podeślij na privie swój nr to się odezwę ;)

Post Wysłano: 29 gru 2008, 23:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Jest jakaś zależność między taborem, a obsługiwanymi kierunkami?

W sensie, że np. Volva kursują tylko na Skandynawie, czy coś w tym rodzaju?

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 29 gru 2008, 23:47

Użytkownik

Użytkownik

Bajzel - nie ma czegoś takiego . Jest wolny sklad na ladunek, to jedzie w wyznaczone miescje . Żadnego takiego podzialu nie ma .

Post Wysłano: 29 gru 2008, 23:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Dzięki ;)

Ciekawi mnie jeszcze zawiłość stosunków USP z WP, stacjonują na jednym placu - łączy ich tylko to, czy współpracują też np. w zakresie organizacji zleceń?

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 29 gru 2008, 23:59

Użytkownik

Użytkownik

Dobre pytanie. Z tego co mi wiadomo i się dowiedzialam, to jedyne co ich lączy, to wlaśnie ten plac. Nic poza tym .
Nie ma za co ;)
Polecam się na przyszlość .

Post Wysłano: 11 cze 2009, 11:09

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Sprinter

Pare fot aut USP odemnie :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Troszke mi sie rozmazało :/
Obrazek

Post Wysłano: 15 cze 2009, 9:21

Użytkownik

Użytkownik

Kolus, jakie foty USP.
Ładne. Na bazie robiłeś ? Orientujesz się może, kto jeździ Toyotą ? Rudy, czy syn ?

Post Wysłano: 28 lis 2009, 23:57

Użytkownik

Użytkownik

USP zakupiło parę dni temu nowy skład: Volvo FH 16. Ładnie się prezentuje, i odznacza się od pozostałych, ponieważ jest koloru zielonego. :)

Post Wysłano: 06 gru 2009, 0:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6080820

Witam ma ktoś może fotkę nowego Volvo ??

Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Świadectwo Kwalifikacji 11.05.2012

Post Wysłano: 11 gru 2009, 19:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Sprinter

SIemanko
USP kupilo Scania R500 \8/ CZerwona i Volvo 2007 r ZIelone, auta dosatla sara ekipa firmy R dostal MIrek ktory myka na szwecje caly czas a zielona chyba DIabel .... A toyota jezdzi syn Rysiek ma MErcedesa S500

Jak bede mial chwilke to podlece na baze i pykne fotki

Ostatnio zmieniony 15 gru 2009, 23:21 przez Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak będziesz miał chwilkę to polecam nauke interpunkcji.

Post Wysłano: 20 gru 2009, 15:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Macie tu fotkę z tym nowym Volvem i Scanią ;)
Obrazek