Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł: T2B, Białystok
Post Wysłano: 21 lut 2007, 13:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark

www.t2b.com.pl

T2B Sp. z o.o.
Jesteśmy Spółką wchodzącą w skład Grupy Kapitałowej MTC Plus. Naszą podstawową działalnością jest transport krajowy i międzynarodowy, spedycja i logistyka. Działamy na rynku usług transportowych od 2005 roku, w chwili obecnej spółka posiada samochody ciężarowe do przewożenia ładunków o masie do 24 ton i samochody do transportu specjalistycznego (przewóz drewna dłużycowego). W kolejnych latach planujemy sukcesywny rozwój firmy poprzez powiększanie taboru oraz zatrudnianie nowych osób.

T2B opiera swoją działalność na doświadczonej kadrze gwarantując tym samym wysoka jakość wykonywanych usług oraz terminowość dostaw i rozliczeń finansowych z klientami.

Zapraszamy do współpracy!

OFERTA & TABOR

Firma T2B oferuje swoim klientom usługi transportowe i spedycyjne na terenie Polski i Unii Europejskiej.

Transport krajowy jak i międzynarodowy wykonywany jest samochodami o ładowności do 24 ton (33 europalety). Wszystkie nasze zlecenia świadczone są przez doświadczonych i rzetelnych kierowców, gwarantując tym samym terminowości dostaw oraz wysoką jakość obsługi Klienta.

Oferujemy również usługi w zakresie transportu drewna dłużycowego.

Zdjęcia:
http://www.t2b.com.pl/galeria.php

Urząd Celny w Grudziądzu:
MAN 18.430 XXL, nówka sztuka - rocznik 2006:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Z urzędu pusty poleciał do JMD, czyli pewnie coś tam ładują. :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 21 lut 2007, 15:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: opel zafira liebherr ltm

Znam tę firme i paru kierowców tam pracujących ponieważ także trudnie sie transportem drewna tylko że stosowego powiem tak autka mają super ale kierowcy niezarabiają tam dużo przynajmniej Ci co mi mówili na spotkaniach przy leśniczówkach jeżdżą sami a transport leśny wymaga pomocnika z np piłą itd a tak to kierowca sam musi wszystko robić no i leśne drogi ,,szkoda aut na nie.Woża głównie do Fabryki Sklejek w Białymstoku brzoze Co do transportu nieleśnego wiem że mają jeszcze nówke Volvo. Pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 21 lut 2007, 18:16

Użytkownik

Użytkownik

Moje zdjęcie (Ten sam samochód co sfocił CZOŁGI#030 )

Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 21 lut 2007, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

często widze ich zestawy :) bo i często bywam w Białymstoku :P no te Maniki robią wrażenie choć są to zwykłe trucki :) no firma ciekawa może z czasem się nią pointeresuje :wink:

"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl

Tytuł:
Post Wysłano: 21 lut 2007, 20:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark

Duck

Kiedy go sfociłeś :?:

Nie wiem czemu, ale brudny bardziej mi się podoba. :mrgreen:

Tytuł:
Post Wysłano: 21 lut 2007, 20:23

Użytkownik

Użytkownik

U mnie to był 1 tydzień ferii tzn. przełom stycznia i lutego.

Tytuł:
Post Wysłano: 03 mar 2007, 16:41

Użytkownik

Użytkownik

to prawda ze szef to taki gbur na maxa

Tytuł:
Post Wysłano: 03 mar 2007, 19:31

Użytkownik

Użytkownik

W ostatni wtorek widziałem nowiutkiego FH z tej firmy.Był też w takich samych barwach jak te Many :) Miałem akurat Fizyke i przez cały czas jak stał na ulicy pod moją szkołą ,nie mogłem oderwać wzroku od widoku za oknem :P Miałem już wyskoczyć z lekcji i zrobić mu fotke. :lol: Ale jeszcze może spotkam zestaw tej firmy to fotka jak będe miał możliwość zrobienia będzie. :wink:

"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl

Tytuł:
Post Wysłano: 07 mar 2007, 0:12

Użytkownik

Użytkownik

witam.
znam jednego z kierowcow bardzo dobrze i wiem co nie co o tej firmie. Z tego co wiem to truckerzy maja tam dobrze, jezdza przewaznie po kraju i na weekendy zjezdzaja na baze i sa na miejscu. nie duzo jest takich firm gdzie wlasnie tak jest ze kierowca zjezdza na baze a nie czeka gdzies kilka set km od domu na towar ktory np bedzie dopiero na poniedzialek. z tego co wiem to maja 3 lesne wozy ( 2 x MB z wozkami i chyba mana z naczepa ) i maja z 20 skladow normalnych ( MAN TGA , Volvo FH12 i teraz podobno kilka sztuk Dafow XF105 bedzie ) , wiem ze firma nie bawi sie w uzywke tylko kupuje zawsze nowe wozy i w miare mozliwosci sie rozwija , widac duzo ich wozow w polsce.

Pozdrawiam Dawid

Tytuł:
Post Wysłano: 29 gru 2007, 23:09

Użytkownik

Użytkownik

Firma wzbogaciła się o nowe wozy. Dziś w Białymstoku widziałem nowiutkiego MAN-a TGA i Merca Actrosa.

Post Wysłano: 04 lip 2008, 12:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Niedługo zaczynam robić sobie prawko C+E i chce spróbować sowich sił w tym zawodzie, ale jest jeden problem, a mianowicie studiuje. Pytanie czy w ogóle mam jakiś szanse aby pracować jako kierowca. Interesowałem się ta firma ponieważ słyszałem o nich dużo dobrego, m.in często na weekendy są w domach jeśli jeżdżą na trasach krajowych, co by mi bardzo odpowiadało. Kwestia czy warto robić kurs na przewóz rzeczy bo jeśli nie mam szans dostać się do jakiejś firmy, nawet nie do T2B, to nie będzie on mi potrzebny :/
Pozdrawiam

Post Wysłano: 04 lip 2008, 23:34

Użytkownik

Użytkownik

Witam. firma chwalona przez kierowcow. kiedys mialem okazje spotkac sie dwa razy z tymi samymi kierowcami na zaladunku w Rydze. jeden pseudonim ,,Kaktus" a drugiego nie pamietam. chłopaki bardzo sobie chwalili prace i auta (klimy postojowe na tylnych scianach)
czy ktos wie co oznacza nazwa T2B??? wiekszosc kierowcow jezdzacych w tej firmie nawet nie wie ale ja zostalem oświecony przy piwku na JASIONOWIE :D :D :D

Post Wysłano: 06 lip 2008, 8:49

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4751903

Cytuj:
czy ktos wie co oznacza nazwa T2B??? wiekszosc kierowcow jezdzacych w tej firmie nawet nie wie ale ja zostalem oświecony przy piwku na JASIONOWIE :D :D :D

Oooo widzisz kolego ja mieszkam w Białymstoku i nawet mi nie przyszło do głowy co może oznaczać ten skrót może oświecisz nas wszystkich ?:PP

Post Wysłano: 06 lip 2008, 19:40

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6237840
Samochód: Fiat Stilo JTD

Trans to business?

Post Wysłano: 07 lip 2008, 0:17

Użytkownik

Użytkownik

oo kolega ze szczecina a zgadl :lol: :lol: :lol: TRANSPORT TO BUSINESS

Post Wysłano: 04 gru 2008, 0:04

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: osobowy

może ktoś z forum jeździ w tej firmie? jakieś komentarze?

Post Wysłano: 04 gru 2008, 12:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9354841
Samochód: daf

Witam
Z tego co widzialem to firma posiada piekne auta,z jakies dwa tygodnie temu mijalem dwa ich zestawy na A2 w okolicy Poznania.Czesto widac ich w bialym,chyba czesto sie laduja w polmosie w bialym na elewatorskiej.Chyba duzo by sie znalazlo chetnych do pracy u nich.Takze chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej o warunkach roboty w tej firmie od kogos kto ma z nia jakas blizsza stycznosc.Pozdrawiam

Post Wysłano: 04 gru 2008, 17:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2895700

T2B dużo się ładuje w Polmosie i w sklejkach.

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2009, 18:51 przez MastereK, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 06 gru 2008, 17:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9354841
Samochód: daf

Widze kolego MastereK ze bardzo dobrze sie orientujesz w historii tej firmy.Dobrze wiedziec kto gdzie i dlaczego dziala.A moze sie orientujesz jak wygladaja u nich warunkie pracy.pozdrawiam

Post Wysłano: 07 gru 2008, 15:55

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Seat

Nie wiem czy to juz było http://pl.youtube.com/watch?v=ggqVn5RQlc0 ta pani podobno jest lub była kierowcą w tej firmie. teledysk ok jka dla mnie.