Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 14 lis 2008, 0:53

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Fakt EGO, że pod TIRem nie jeździłem (gdy podróżowałem zestawem, latał on już na zachód bez TIRa), a w sprinterem nie było kursów na Rosję, Ukrainę czy Białoruś...
Ale co do oclenia - jak mogłem nie jeździć skoro Rumunia jeszcze rok temu nie była w Unii? ;)

Dobra - koniec OT, bo nie o tym tu mowa...! :)
O-k. Nie o to tu chodziło :)

Post Wysłano: 14 lis 2008, 22:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7448944

Ego kalkulacja wychodzi na plus!!! ale zobacz jak autko warzy 2700 to mam te 800kg to pomyśl ile razy mi sie może trfić taki lekki ładunek raz na 10 a reszta to przeładowanie......

Post Wysłano: 15 lis 2008, 1:05

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Ego kalkulacja wychodzi na plus!!! ale zobacz jak autko warzy 2700 to mam te 800kg to pomyśl ile razy mi sie może trfić taki lekki ładunek raz na 10 a reszta to przeładowanie......
Tak... A jedenasty raz zostaniesz ściągniety, zaplacisz karę za przeladowane auto, nie będziesz mial możliwości jechać dalej .. I co wtedy?
Sprawa druga: masz wypadek. Okazuje się,że auto przeładowane. Już jest przyczyna i winowajca.Jeśli na tym chcesz budować biznesplan do własnej działalności to głowa się sama z niedowierzania kręci..

Post Wysłano: 15 lis 2008, 21:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ego kolego stań sobie przed Świeckiem i zobacz ile takich busików lata, a jak będziesz miał okazje złapać takiego busika załadowanego to popatrz na resor jaki jest piękny:D
Hmmmm raczej nie ja pierwszy bym budował swój interes tak
A pyzatym nikt nie przewiduje wypadku

Post Wysłano: 16 lis 2008, 1:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

kolego, wypadku nie idzie przewidzieć, ale największą głupotą na drodze jest myślenie że "mnie to nigdy nie spotka".

Zresztą nawet nie musisz być sprawcą, wystarczy że bedziesz brał udział, a itak jak zaczną sie przyglądać to bedziesz miał przewalone i to równo.

Zatem raczej bierz pod uwage wypadki losowe
Pod Świeckiem może sobie stać i tysiąc przeładowanych busików, a ty bedziesz stał 1001 i to ciebie mogą na kontroli przetrzepać

Post Wysłano: 16 lis 2008, 23:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

spodziewam się tego Patrz pracowałem w lubelskiej firmie transportowej ale od 1 miesiąca komornik siedzi na właścicielu. Nie dał rady na rynku a ja zostałem na bruku miałem pomysł by kupić nowy zestaw i z ojcem odnowić transport ale to nie wyjdzie bo gospodarka pada Za grosze nie opłaca się latać
A bus taki to te lepsze wyjście myślę też o blaszaku co ma ładowności 1300kg co o tym myślicie?? nie wiem jak z tym kombinować.........