Skoro temat został już wywleczony to prosilbym o więcej wpisów typu
Cytuj:
A ja dla przykładu zdałem nie dawno prawko i dostałem sie na wywrotke przy budowie obwodnicy i sytuacja wyglada tak ze zarabiam to samo co kierowca z 10 czy 20 letnim stazem wiec wszystko zalerzy od firmy i od odzaju pracy czy jezdzimy wokół komina czy gdzies dalej
To dla takich jak ja, bardzo cenna informacja i daje jakiś tam pogląd sytuacji na rynku młodych kierowców.
To może jeszcze napisz kolego czym jeździsz, jeśli jakimś starym kamazem etc (a nic do nich nie mam) to powiedz jak Ci sie tym jeździ i czy to jest to co Cie zadowola, oraz jak poradziłeś sobie z obsługą wywrotu i jak wyglądały pierwsze dni na aucie? Kto Cie uczył, jak dlugo, skad wiedziales gdzie masz sypać i jak, jak sie poruszac po budowach?
edit: a tak juz calkiem prywatnie, mozna spytac ile masz lat i czy sie jeszcze uczysz? jesli tak to jak sie udaje pogodzic prace z nauka?
p.s wiem ze temat jest sprzed roku, ale mozesz napisac w odniesieniu do sytuacji jaka byla w momencie gdy pisales ten post
jesli dalej jezdzisz, badz czym innym igdzie indziej, to rowniez chetnie sie dowiemy;)