Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Lokalizacja: Jadwisin 24, 67-my km autostrady A4, zjazd Jadwisin-Witkówek
Witam Gratuluję jestem pełen uznania i jednocześnie współczuję 115 aut = 115 różnych charakterów
P.s ostatnio ciagnęliśmy holownikiem jednego z Waszych,sympatyczna współpraca pozdrawiam
Hejka witam wszystkich. Chciałbym zasięgnąć informacji na temat firmy ALCOPPER TRANS z siedzibą w Katowicach. Jak wyglądaja wypłaty (terminowość, przybliżona wartość) ? Czy są tzw przerzuty? Jesli sa na forum kierowcy z Jaworzna pracujacy w tej firmie poroszę o Info.
Hejka witam wszystkich. Chciałbym zasięgnąć informacji na temat firmy ALCOPPER TRANS z siedzibą w Katowicach. Jak wyglądaja wypłaty (terminowość, przybliżona wartość) ? Czy są tzw przerzuty? Jesli sa na forum kierowcy z Jaworzna pracujacy w tej firmie poroszę o Info.
Kolego darek84 mój brat jest Chrzanowa i pracuje w tej firmie. Dobrze zarabia. Wypłaty terminowo.
Ja byłem papiery zlożyłem ale telefonu nie dostałem z odzewem szukam dalej jakiejs firmy
Ogloszenie jest na ich stronie,Wie ktos jaka tam sytuacja??? Jakie zarobki??
Składaj papiery, tylko ADR-y musisz mieć (można zrobić za darmo, sami wyślą cię na kurs). Tak ogólnie firma spoko, mam do niej 3 km i sam zostawiłem tam CV (mam się odezwać jak dostanę kartę kierowcy). Jak ktoś ma blisko to proponuję zgłosić się osobiście.
_________________ TIR według szefa Transport I Robota według kierowcy Turystyka I Rekreacja
Ja byłem papiery zlożyłem ale telefonu nie dostałem z odzewem szukam dalej jakiejs firmy
Ogloszenie jest na ich stronie,Wie ktos jaka tam sytuacja??? Jakie zarobki??
Składaj papiery, tylko ADR-y musisz mieć (można zrobić za darmo, sami wyślą cię na kurs). Tak ogólnie firma spoko, mam do niej 3 km i sam zostawiłem tam CV (mam się odezwać jak dostanę kartę kierowcy). Jak ktoś ma blisko to proponuję zgłosić się osobiście.
Mam wszystko co trzeba ,ale jakie zarobki wie ktos????
Powiedzcie mi panowie czy idac tam do pracy dostaje sie auto na stan czy na skoka?mam isc na rozmowe w tygodniu ale chcialbym wiedziec przed cos na ten temat.
Powiedzcie mi panowie czy idac tam do pracy dostaje sie auto na stan czy na skoka?mam isc na rozmowe w tygodniu ale chcialbym wiedziec przed cos na ten temat.
Najpierw pojedziesz w podwójnej obsadzie, jeśli będzie wszystko ok to dostajesz auto na stan. Jeśli chcesz robić za skoczka to masz troszkę lepszą kasę
_________________ TIR według szefa Transport I Robota według kierowcy Turystyka I Rekreacja
Bylem na rozmowie u nich,wiec zarobki ok 4 tyś.kierunki to finlandia,anglia ,francja,italia itp.najpierw podwojna potem na skoka i potem jakies auto na stan.Maja na przełomie roku dobierac auta.Weekendow w domu niema tak mi zapowiedzial,jak przypadnie owszem ale 45 pauzy sie kreci gdzie popadnie,niema przerzutów,powroty przez baze.To tak po krotce,moim zdaniem rewelacji niema jak wszedzie
Rewelacji to nie będziesz miał jak zaczynasz pracę. Ile wy tak chcecie zarobić 6 tyś. na początek? Staż pracy się liczy, im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 4 gości