[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 14 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 14 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 112 13 14 15 1656 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 21 sie 2008, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6032020

Cytuj:
Wiesz co lecąc na Tarnów to chyba za Taurusem.Jest po prawej stronie na środku stoi bilboard Omegi.Ale dzis tędy pomykałem i wszystkie są opisane tylko jedna Magnumka w tandemie jest w innych barwach.;/
Jeżeli o bilbordzie mowa to na pewno zaraz obok niego nie mieści się baza Omegi. Dawniej, kiedy "czwórka" biegła przez centrum Pilzna (ul. Legionów i Lwowska), należało na pierwszej krzyżówce odbić w lewo, jadąc od strony Tarnowa.. Natomiast teraz należy kierować się od zjazdu z obwodnicy na ulicę Lwowską i bądź Paderewskiego.. Pozostałe oddziały Omegi mieszczą się dodatkowo w Krakowie, Rzeszowie, Zabrzu i Gdyni.. To co widzieli tu koledzy to jedynie komisy..

Post Wysłano: 21 sie 2008, 21:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

A wiesz gdzie w Gdyni jest oddział Omegi?

Post Wysłano: 21 sie 2008, 22:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6032020

Cytuj:
A wiesz gdzie w Gdyni jest oddział Omegi?
Agencja Celno Portowa Gdynia
Budynek Dworca Promowego
ul. Kwiatkowskiego 60
81-127 Gdynia
Tel/fax: 0048 58 621 36 84
Tel.: 0048 58 621 36 85
e-mail: kontenery@omega-pilzno.com.pl

Dodatkowe informacje można znaleźć na stronie: http://www.omega-pilzno.com.pl

Post Wysłano: 23 sie 2008, 13:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2967384

MAN złapany w Mielcu.
Obrazek

Post Wysłano: 23 sie 2008, 13:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mam pytanie czyn wie ktoś czy Omega oddaje auta podwykonawcy bo często latając na rumunie spotykam się ze starymi Mercedesami Omegi??A na placu ze samochodami do sprzedaży stoją dosyć nowe auta?

Post Wysłano: 23 sie 2008, 14:30

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8241031

Koledzy ja mam małe pytanko czy omega posiada beczki jeżeli tak to bym poprosił o jakąś foteczka jeżeli macie ??

Post Wysłano: 27 sie 2008, 23:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ostatnio widziałem jedną beczke, a raczej solówke z przyczepą. Coś jak dla Shella na zachodzie jeżdżą. Opisana własnie była Omega Pilzno, ale podejrzewam, że to na potrzeby własne.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 28 sie 2008, 18:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6187151
Samochód: Volvo fh 12 380

Witam
Ostatnio rozmawiałem z kierowca z Omega Pilzno jeździł tandemem volvo mówił że nie jest źle i pytałem się czy dalej jest na działalność gospodarczą powiedział że już nie jest już na umowe o prace!

Pozdrawiam Hanss

Post Wysłano: 28 sie 2008, 21:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8426213
Samochód: Scania R420

Cytuj:
Mam pytanie czyn wie ktoś czy Omega oddaje auta podwykonawcy bo często latając na rumunie spotykam się ze starymi Mercedesami Omegi??A na placu ze samochodami do sprzedaży stoją dosyć nowe auta?
Był to jeden z podwykonawców Omegi. :wink:
Cytuj:
Koledzy ja mam małe pytanko czy omega posiada beczki jeżeli tak to bym poprosił o jakąś foteczka jeżeli macie ??
Tak, posiada naczepy-silosy, lecz zdjęć niestety nie mam.

Post Wysłano: 29 sie 2008, 21:45

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2967384

Ogłoszenie z lipca b.r.
Obrazek

Post Wysłano: 30 sie 2008, 22:07

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Witam
Ostatnio rozmawiałem z kierowca z Omega Pilzno jeździł tandemem volvo mówił że nie jest źle i pytałem się czy dalej jest na działalność gospodarczą powiedział że już nie jest już na umowe o prace!
tez rozmawialem jednak ten ktory jezdzi na przerzutach dla Merkurego Market twierdzi ze wciaz kierowcy wahaja sie nad przejsciem na umowe o prace jednak do konca tego roku twierdzil ze przejsc maja wszyscy. Co do oszczednosci maja tankowac paliwo ekologiczne z powodow oszczednosciowych i tak narazie testowany byl jego TGA. Maja sprzedac czesc taboru jednoscznie zmniejszajac liczbe aut

Post Wysłano: 31 sie 2008, 18:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12409274
Samochód: Audi 80 2.0E

:P

Ostatnio zmieniony 09 maja 2009, 11:20 przez Łukasz Traker, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 18 wrz 2008, 19:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: FH 12 420

Cos na temat centrum logistycznego Omegi:
Obrazek

Tytuł: Re:
Post Wysłano: 19 wrz 2008, 19:21

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
VOLVO : Obrazek
Przeważnie gdy wybieram sie z tatą w trasę udaje mi się zobaczyć OMEGĘ
Mam pytanie odnośnie tej naczepy, jest ona dosyć nietypowa, nie ma z tyły klapy jak zwykła wywrotka. Widziałem ja kiedyś na A4, na stronce pisze że wozi się nią popioły. Ma ktoś wiecej informacji na temat tej naczepy - wygląda na specjalistyczną.

Post Wysłano: 19 wrz 2008, 19:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

To jest naczepa typu walking floor z ruchomą podłogą. Więcej na jej temat w dziale zestawy drogowe.

Post Wysłano: 19 wrz 2008, 19:46

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
To jest naczepa typu walking floor z ruchomą podłogą. Więcej na jej temat w dziale zestawy drogowe.
No właśnie to nie jest Ruchoma Podłoga, to naczepa typowo do popiołów. Nie wiem być może robiona pod zamówienie.

http://www.omega-pilzno.com.pl/show.php?link=53

Post Wysłano: 19 wrz 2008, 20:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 11758750

http://omega-pilzno.otomoto.pl/index.php?sect=offer A tu link do stronki z ich ogłoszeniami sprzedaży.

Post Wysłano: 22 wrz 2008, 8:44

Cytuj:
Kolego, to jest naczepa do przewozu materiałów sypkich, wymagających całkowitej hermetyczności jeśli idzie o wilgoć. Przewozi się nią sadzę techniczną najczęściej wykorzystywaną do produkcji opon.
Naczepy typu "sadzarka" mają 2 warianty opróżniania. W Omedze zostały z bodajże 6 naczep tylko 2 dolnozsypy (silos podzielony na 3 komory, pod każdą otwór zsypowy) i kilka kiprów (otwór zsypowy na tylnej ścianie naczepy).
Typoszereg (pod względem rozładunku) dobierany jest na podstawie technicznych możliwości rozładunku u danego klienta.

Post Wysłano: 22 wrz 2008, 19:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
Cytuj:
Kolego, to jest naczepa do przewozu materiałów sypkich, wymagających całkowitej hermetyczności jeśli idzie o wilgoć. Przewozi się nią sadzę techniczną najczęściej wykorzystywaną do produkcji opon.
Naczepy typu "sadzarka" mają 2 warianty opróżniania. W Omedze zostały z bodajże 6 naczep tylko 2 dolnozsypy (silos podzielony na 3 komory, pod każdą otwór zsypowy) i kilka kiprów (otwór zsypowy na tylnej ścianie naczepy).
Typoszereg (pod względem rozładunku) dobierany jest na podstawie technicznych możliwości rozładunku u danego klienta.
Przepraszam za błąd :oops:

Post Wysłano: 28 wrz 2008, 22:47

A swoją drogą słyszałem od kolegi, który pracuje w Pilźnie, że Omega ponoć traci płynność finansową. Czy to prawda? Czyżby miało się na powtórkę z Rico?

Strona 14 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 112 13 14 15 1656 Następna