Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 sie 2008, 1:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: zielony TGA

witam :) ekhm... jak widac jestem nowy i troche sie boje ze zostane niemilo przyjety ale coz :roll:
za niecaly rok bede mial prawko i juz teraz planuje z ojcem dokupic jeszcze jedno auto...
poki co posiadamy mana 26-372 z przyczepa 2 os, caly zestaw w systemie bdf.
w zwiazku z wysluzeniem mana i startem mojej wlasnej kariery w transporcie poszukuje nowego zestawu.
musi to byc solowka 3 osiowa z osia podnoszona minimum 450km (mile widziane sporo mocniejsze) plus przyczepa na obrotnicy (tandem odpada) oczywiscie caly zestaw w systemie bdf. jakie auta poleciacie i jakie przyczepy cena auta do 140tys zl + przyczepa 15 tys, caly zestaw bez zabudowy.

czy taki man bedzie dobrym wyborem?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T622273

jakie inne auta polecacie? gdzie mozna kupic rame bdf?

Post Wysłano: 15 sie 2008, 11:30

Użytkownik

Użytkownik

Ramy BDF bywają dość często w ogłoszeniach.Nawet na Allegro.Niedawno gdzieś widziałem.Jeśli natrafię to postaram się dać znać.
Co do wyboru auta... Takie wątki się tu przewijały.Dotyczyły ciągników, ale róznica nie za wielka.I prawie tyle opinii co wypowiadających się.Odrzucając te o skrzypiącym plastyku lub za jasnej lub za ciemnej lampce w schowku można coś zawsze wyczytać.I przesiać jeszcze raz.

Post Wysłano: 15 sie 2008, 14:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6213383

jak wyżej, tematy typu "jaki auto wybrać" są na forum więc poczytaj, osobiście poleciłbym scanie albo volvo man w sumie też niczego sobie, z tym że nie licz na to że będzie tak solidny i wytrzymały jak ten obecny (czyt. starszy)

Post Wysłano: 15 sie 2008, 17:10

Użytkownik

Użytkownik

A ja zasugerowałbym jeszcze porozmawianie "na żywo" z ludźmi którzy je eksploatują.Byłoby dobrze, gdyby między nimi byli także wlaściciele.Bo z innej strony patrzy właściciel, a z innej chwilowo to auto prowadzący.
Rozmowa bezpośrednia pozwala uniknąć opinii wyłącznie wyczytanych lub zasłyszanych po kilkukrotnym przekazie.

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]