Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
widzialem dzis marcina poprzedni samochod niebieskie r420 w bydgoszczy okolo godz 12-12.30 i jechal za kolkiem p "Mirek" samochod prezentuje sie wprost niesamowicie ...
czy bedziesz wchodzil jeszcze na miedzynarodowke ?
GG: 5793901
Samochód: Fiat Punto I
Wczoraj (8 październik) widziałem Cię Marcin w Suwałkach jechałeś w stronę ronda na wylot do Augustowa przy torach. Skąd wracałeś? Miałeś podczepioną chłodnie czy firankę bo nie zdążyłem zobaczyć byłem zajęty kierowaniem ;P
_________________ ,,Gonzo zapinał biegi rozpędzając jelonka do granic możliwości - silnik jęczał sympatycznie, skrzynia wołała o pomstę do nieba...,,
Skąd wracałeś? Miałeś podczepioną chłodnie czy firankę
A to dobrze załwazyłeś miałem podczepioną chłodnię schmitza i wracałem z Wilna (LT).Byłem na rozładunku.Trafił się taki kursik , a że troszke ciągnie do "internationalu" to nie odmówiłem.Pozdrawiam.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
No to i ja dołączyłem do tych, którzy widzieli Marcina A raczej jego maszynę i tabliczkę za szybą z jego imieniem
Marcin, machałem do ciebie z niebieskiej osobówki 16 października w okolicach Krasnego Folwarcznego na DK8. Ciągnąłeś wannę w stronę Białegostoku.
Pozdrawiam
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Jakiś tydzień (może więcej) temu mijałem się z pomidorową (wiem , ze to miodowa,ale dla mnie pomidorowa ) Scania, ale chyba leciał inny kierman. Naczepa firanka z zsuniętym dachem, a na pace jakiś ciągnik (chyba scania,ale nie jestem pewien, bo za mało wystawało, żeby stwierdzić)
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
To jakieś niedojrzałe te pomidory, albo zupa zabielana
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witam cie kolego marcinp1985
Przeczytalem zalozony przez Ciebie temat o firmie w ktorej pracujesz i musze Ci powiedziec ze masz wielkie szczescie ze mozesz w takiej firmir jezdzic,normalnie az Ci zazdroszcze.Masz super tryb pracy,zazwyczaj jezdzisz w okolicy i codzienne jestes w domu ,a czasami dla rozrywki trafi sie jakas dluzsza traska,poprostu super.No i autka na korych smigacie tez sa do pozazdroszczenia,same nowki sztuki,nie jakies zajezdzone trupy.Szkoda ze w mojej okolicy nie ma takiej firmy,o takim profilu pracy,zeby byla to juz bym dawno ustawil sie do nich w kolejce po prace.Pozdrawiam i szerokosci
Szkoda ze w mojej okolicy nie ma takiej firmy,o takim profilu pracy,zeby byla to juz bym dawno ustawil sie do nich w kolejce po prace.Pozdrawiam i szerokosci
Z tą kolejką to dojechałeś teraz Do niedawna w urzędzie pracy w Suwałkach wisiało ogłoszenie, że Pawlex przyjmuje kierowców do pracy. Był okres co brał każdego pierwszego "z ulicy" i myślę, że dalej tak jest więc nigdzie nie będziesz musiał stać
Kolego to tylko taka przenosnia,w znaczenio ze podoba mi sie taki tryb pracy.Byc moze i maja wolne etaty,ale do Augustowa to ja mam 160 km,wiec przyznasz ze to troche daleko jak do pracy.Teraz jezdze 50 i to juz sa spore koszty.Mialem na mysli to ze chcialbym aby w okilicy mego miejsca zamieszkania byla podobna firma.Pozdrawiam i sorki jak nieprecyzyjnie sie wyrazilem.
Do niedawna w urzędzie pracy w Suwałkach wisiało ogłoszenie, że Pawlex przyjmuje kierowców do pracy. Był okres co brał każdego pierwszego "z ulicy" i myślę, że dalej tak jest więc nigdzie nie będziesz musiał stać
Może i tak było do niedawna.takie ogłoszenie wisiało bo wisiało swego czasu tak było , że firma potrzebowała kierowców.Od pół roku można powiedzieć , że jest stan i są kierowcy rezerwowi.W tym czasie może jeden odszedł i jeden przyszedł.
Co prawda ja też nie narzekam na firmę i system w jakim pracuje ja jest dobry.Pozdrawiam.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 10 gości