Brutalna prawda jest taka ze jakbym o wrzesniu nie mówił to właściwie wszędzie gdzie pytałem bym złapał prace...
Dorwałem tez dzisiaj takie ogłoszenie że szukaja kogos do wozenia paczek i listów wyłącznie po marketach... Ale powiedziała żeby poczekać do środy bo na dzis i jutro masa ludzi poumawiana...
Jutro jeszcze chyba uderze do piekarni które olalem ze wzgledu na kiepską flote...
W Bielsku mamy całą mase roznych firm, no ale trzeba wiedzieć gdzie sie zgłosić
Brutalna prawda jest taka ze jakbym o wrzesniu nie mówił to właściwie wszędzie gdzie pytałem bym złapał prace...
Dorwałem tez dzisiaj takie ogłoszenie że szukaja kogos do wozenia paczek i listów wyłącznie po marketach... Ale powiedziała żeby poczekać do środy bo na dzis i jutro masa ludzi poumawiana...
Jutro jeszcze chyba uderze do piekarni które olalem ze wzgledu na kiepską flote...
W Bielsku mamy całą mase roznych firm, no ale trzeba wiedzieć gdzie sie zgłosić
W twoim mieście to napewno sporo tego jest nie to co u mnie w Bielsku na Podlasiu...
Ja od dwóch dni jeżdżę w prywatnej firmie może nie najlepszym autem ale jest dosyć nowe i mi się podoba Kia K2500 z 2006 roku. Jeżdżę w okresie wakacyjnym mam płacone na godzinę umówiłem się z szefem że w roku szkolnym mogę jeździć przez wekennd i także popołudniami gdy nie ma jazdy to pomagam magazynierowi traski to po całej Polsce i Słowacji wczoraj byłem we Wrocławiu a dzisiaj w Rzeszowie przez dwa tygodnie bede jeździł z drugim kierowcą dostałem firmową nawigacje i telefon lepszej pracy nie mogłem dostać
Marix byłeś dziś w Czechowicach z dostawą pieczywa do sklepy niedaleko pekaes-u. Może spotkaliśmy się. Byłem Mercedesem a ty transitem takim jak powyżej podałeś linka . Może się mylę
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 7 gości