[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Dzień kierowcy - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

CZY CHCESZ ABY W POLSCE OBCHODZONY BYŁ DZKIEŃ KIEROWCY?
1). TAK. 73%  73%  [ 61 ]
2). NIE. 20%  20%  [ 17 ]
3). NIE JESTEM PEWNY. 7%  7%  [ 6 ]
Liczba głosów: 84
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 maja 2008, 16:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1695456

ale oni chcą dzień wolny ;)

Post Wysłano: 26 maja 2008, 17:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

Cytuj:
ale oni chcą dzień wolny ;)
Kto konkretnie?

Post Wysłano: 26 maja 2008, 18:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: wrotki

a z tym święceniem w dni st. Krzysztofa to prawda, a jak się księdza poprosi, to można nawet zestawy poświęcić na bazie. No i oczywiscie krzyzyki lub wizerunki czy modlitwy na plakietkach tez mozna poswiecic i w samochodzie sobie przykleic/powiesic :]

Post Wysłano: 26 maja 2008, 21:48

No, to coś jednak ustalono :) Dzień świętego Krzysztofa... Czy będzie oficjalne... czas pokaże. Na pewno nie zależy to od jednej osoby. A swoją drogą, to zawsze lepiej jest stać z boku... jak coś wyjdzie zawsze można się podpiąć... ale nigdy nic sę nie traci... Skąd ja to znam ;) chyba wszęzie tak ;)

Post Wysłano: 26 maja 2008, 23:35

Użytkownik

Użytkownik

brakuje jeszcze jednej opcji w ankiecie pt: "mam to w dupie"
I taką wlasnie odpowiedz zaznaczyłbym
Tyle w temacie :mrgreen:

Post Wysłano: 27 maja 2008, 22:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4604681

Ja proponuje dzień CB-Radiowca...

Do administracji: Zamknijcie ten debilny temat i w kosz, bo aż żal patrzeć na to...

So Others May Live

Post Wysłano: 27 maja 2008, 22:38

Użytkownik

Użytkownik

Też mam to w ..... Kolega skoro stracił uprawnienia( czego oczywiście nie zazdroszczę) to powinien zacząć myśleć o nowym sposobie na życie.( ono toczy się dalej). Kolega jednak wziąłsię za scenariusze filmów i zmiany w rozkładzie kalendzrza. Babcia chyba ma "nielichą rencinę " skoro go stać na op.......nie. Prawda?

Post Wysłano: 06 cze 2008, 23:35

A... ma :) ale nie podzieliła by się z wnuczkiem gdyby był zły. Zresztą wiele jej zawdzięczam i jakieś zobowiązania wobec niej mam... To chyba ludzkie... Kolega chyba nie umie sie odnależć skoro takie tematy wywleka ;) dzieciuch... Mama nie stety w poniedziałek zmarła... :( Więc i chyba Babcię trzeba będzie oddać pod troskliwą opiekę. Nie dla faceta niańczenie Babci a pracować i tak muszę ;) więc właściwej opieki nie zapewnię. Prawko nadal mam choć w drodze do mnie... więc nadal jeszcze jestem kierowcą ;) Jak by kogoś interesowały długie opisy sytuacji to jest kilka informacji w temacie PRZESTROGA. Kto wie komu sie one przydadzą... Nigdy nie zakładajcie, że nic się nie stanie ;) Statystyki z ambasady Włoskiej o czymś świadczą ;)

Post Wysłano: 06 cze 2008, 23:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Jestem za tym, żeby taki dzień był, ale na pewno nie po to, żeby to był dzień wolny :]

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 09 cze 2008, 0:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Nyska V8 Tandem

A może by tak Dzień Wózkowego ? :D

Post Wysłano: 09 cze 2008, 14:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ponieważ św Krzystof jest uważany za opiekuna podróżnych, pielgrzymów, kierowców, przewodników, flisaków, marynarzy, woźniców, żeglarzy, biegaczy i tragarzy, można dzień ten obchodzić 25.07 i każdy może zrobić w sposób jaki będzie dla niego ważny.
jeden zastanowi się nad swoim zawodem, inny dzieciakowi sprawi prezent związany ze swoja profesją, trzeci kupi sobie jakąś książkę związaną z zawodem inny pójdzie do kościoła, czy w tym dniu, czy trochę wcześniej, czy później, jakie to ma znaczenie.

natomiast dla kolegi Andrzeja proponuję obowiązkową manifestację z flagami, krokiem defiladowym, czwórkami.

Post Wysłano: 09 cze 2008, 15:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
natomiast dla kolegi Andrzeja proponuję obowiązkową manifestację z flagami, krokiem defiladowym, czwórkami.
Z trybuną honorową, chorągiewkami i okrzykami typu "Niech żyje towarzysz Bierut" :lol:

A tak na serio to kto by takie święto obchodził- kierowcy? Szczerze wątpię, w święto nikt by nie przeklinał na CB, wszyscy by sobie życzenia składali. kierowca ma dość spraw na głowie. Nie realne po prostu... Ale nikt nikomu nie broni marzyć :wink:

Post Wysłano: 09 cze 2008, 15:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Z trybuną honorową, chorągiewkami i okrzykami typu "Niech żyje towarzysz Bierut" :lol:

A tak na serio to kto by takie święto obchodził- kierowcy?
z okrzykami: "kierowcy pozdrawiają przewodniczącego związków zawodowych towarzysza Andrzeja!".

Post Wysłano: 10 cze 2008, 18:30

CYRYL:
...z okrzykami: "kierowcy pozdrawiają przewodniczącego związków zawodowych towarzysza Andrzeja!"...

Czyżby ktoś czuł się nie doceniony lub zazdrościł?
Cyryl skąd ten pesymism i sarkazm...
Czyżbym Ci dokuczył? A może Twoi kierowcy śmieją się z Ciebie? Na pewno wiedzą że piszesz na forum ;) Wyluzuj... Święto nikomu nie zaszkodzi a jak będzie to kierowcy nie będą mieć nic przeciwko. Jak w życiu, jedni są za a inni przeciw... wygrywa większość dzięki demokracji ;) Sam nic nie zrobię ale jak większości coś przypasi to wywalczą jak Włoscy kierowcy podwyżki i lepsze warunki pracy... wcześniej Francuscy kierowcy... U naz zawsze pospolite ruszenie następuje jak wszystkim ktoś śrubę przykręci a póki to się nie stanie każdy sobie rzepkę skrobie i ma w głębokim poważaniu innych ;) Ale to się zmieni... są pozwy w Polsce, są już w Sztrazburgu, jak kierowcy sami nie wywalczą wspólnie to Unia narzuci ;) Nie masz już wpływu na pewne rzeczy i inni pracodawcy także. Pytanie kiedy pozostali kierowcy pójdą po rozum do głowy. W jedności siła a jednostki się nie liczą ;) Jestem tego przykładem ;) i wcale mnie to nie martwi... bo chociaż nic sam nie zrobię to przynajmniej wiem, że nie stałem ja słup soli z boku jak inni ;) co jedt dla mnie bardziej wstydliwe niż licha ortografia ;) która do niczego w życiu mi się nie przydała ani na drodze ani w domu :)

Post Wysłano: 10 cze 2008, 20:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
... ;) Ale to się zmieni... są pozwy w Polsce, są już w Sztrazburgu...
aby wystosować taki pozew trzeba umieć zaadresować prawidłowo kopertę. coś mi się wydaje, że kolega Andrzej wyjdzie z tymi pozwami niczym Franek Dolas z "Jak rozpętałem II wojnę światową" - gdzieś w Tyrolu austriackim.

a, co do kierowców z firmy w której też pracuję, jeden z nich jest użytkownikiem tego forum - prywatnie mój kolega.

Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 20:49 przez Cyryl, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 10 cze 2008, 20:21

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4604681

Najbardziej krzyczy ten, co ma sobie coś do zarzucenia.

So Others May Live

Post Wysłano: 11 cze 2008, 13:05

Drogi Cyrylu :)
Nie raz pozwy, podania, odwołania, prośby i inne pisma pisałem i mimo ortografi pozytywnie wiele spraw załatwiłem... I z pozwami w sądach sobie poradzę jak będzie potrzeba... puki co, tam już nie jednemu dupsko skopano... nawet Rosjanie pozwy wygrywają choć z Rosją nie tak łatwo wojny wszelakie toczyć... To i z Polskimi pracodawcami w końcu wielu da sobie radę ;) Miło mi że masz kolegów i przyjaciół i że razem na forum piszecie... To by tłumaczyło że stali bywalcy mi docinają a jest ich kilku na dużo więcej zalogowanych i pojawiających się na forum. Jak wszyscy uczestnicy forum wypowiedzą się i potwierdzą że piszę głupoty i firmy w Polsce jak i pracodawcy są suuuuuper, to spasuję ;) Puki co, mam swoje źródła i to wiarygodne i wiem jak w Polsce z Polskim transportem jest a w szczególności z transportem osób... Nie do mnie ta mowa Drogi Cyrylu ;) Odpuść sobie :)

Post Wysłano: 11 cze 2008, 13:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
... puki co, tam już nie jednemu dupsko skopano...
właśnie zastanawiam się kto jest osobą na tym forum o najmocniej skopanym dupsku.

Post Wysłano: 11 cze 2008, 14:53

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8745401

ty Adrew.... czytam twoje posty od dłuższego czasu i nie wiem czy się śmiać czy płakać...
wygląda to jak jeden wielki bełkot...byś się za robotę jakoś wzioł, zajoł byś sie czymś bo od nie rubstwa to ci w głowie się przewraca..

Kurs na Przewóz Rzeczy-Jest
Karta Kierowcy - Jest

Post Wysłano: 11 cze 2008, 15:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Lepiej bedzie jak ten temat zamkniecie.....