No to mamy w śród kierowców i wróżki i znawców socjologii, psychologii i kto wie kogo jescze

... Ja na przykład interesuję się kryminalistyką, kryminologią, fotografią, filmem, turystyką, biologią, lubię grzebać się w elektryce i hydraulice... ale to moja sprawa i ja mam z tego kożyści

Nic nie podkreślam, po prostu lubię kolor niebieski i pochylone pismo

Fotka jest bo nie lubię być anonimowy... denerwuje mnie jak piszę i nie wiem z kim więc sam chociaż staram się być w porządku, a podpis po to żeby być odpowiedzialnym za swoje słowa... nie jestem tchórzem

i jak coś mówię i poiszę to biorę to na siebie... czasem to dobrze czasem źle... jak w życiu

Nikomu nie zamierzam i nie miałem zamiaru dokuczać... ani ubliżać. samo wyszło a nie ja zacząłem
Jest forum, są dyskusje... to sobie popisałem. A że nie każdy zgadza się z tym co piszę to przecież nie musi... jest wolność słowa i przede wszystkim demokracja. Ankiety są mi potrzebne ale co będę Wam tłumaczył... i tak wiecie swoje

Wybór ilości udzielonych głosów jest celowy ponieważ daje większą możliwość wypowiedzi nie znaczy że wszytkie ktoś musi wybierać... Przecież nie jesteście ograniczeni umysłowo... i umiecie myśleć

Co do okularków to kolega ma bajer na nosie i jak pomagają to po to przecież są

Są i tacy co na dyskoteki w takich chodzą choć tam ciemno... ale skoro lubią.
JESZCZE RAZ PODKREŚLĘ I PO RAZ OSTATNI chcialem aby film był zasługą nie tylko moją, po drugie nie spotykam na codzień zbyt wielu kierowców co mogli by o wielu ciekawych rzeczach opowiedzieć. To co wiem o tym zawodzie to tylko z własnego doświadczenia i z mediów... trochę to za mało aby powstał film i to udany... stąd był do kierowców mój apel.

Czy az tak ortografia moja Was ogłupiła czy tak nie udolnie niektórzy czytacie? Bo już sam głupieję czytając nie które wypowiedzi