Cytuj:
Ducato z przebiegiem 150 - 200tys. w którym się głowica rozsypała.
Tak tak - prawda w oczy kole. Pogódź się z tym że ten samochód prócz wielu zalet typu różnorodność nadwozi oraz cen zaczynających się 65tys. zł ma też wady, i to chyba cię tak denerwuje

Polecam pomyśleć logicznie. Jeśli chcesz znaleźć dobrą robotę musisz mieć do tego dobry wóz, bo ten kto Ci ją zleca musi być pewien że dotrzesz na czas i na miejsce, a nie że staniesz w "szczerym polu" jak to mówią.
Kolego wojtas92 widzę, że cię rozdrażniłem moją odpowiedzią i musiałeś się odgryźć w głupi sposób ,obrażając mnie. Nie radź mi myśleć logicznie, bo widzę, że Ty masz z tym duuuży problem.
Pisze posta aby się dowiedzieć tego co mnie interesuje, jesli Tobie nie pasuje to co Ja pisze to po jaki h** to czytasz i odpisujesz ?? no powiedz ?? Chcesz pokazać jaki mądry jesteś ?? Jeśli masz coś mądrego do powiedzenia to powiedz to bez ironi którą stosujesz.
Piszesz ze widziałeś Ducato itp itd. Mam wielu znajomków co latają ducatami i jakoś nie narzekają.Sam nim jeżdżę w malej firmie jednak mam na tyle czasu że moge robić również coś innego tym autem.
Fakt, jak auto pracuje to trzeba w nie wkładać, nieważne czy to Ducato, Master, Sprinter. Ja tak samo moge powiedzieć widziałem Sprintera z rozwaloną skrzynią biegów, widziałem Mastera z zajechaną pompą paliwa ! Czy to oznacza, że każdego już Sprintera czy Mastera mam z góry oceniać ze to szrot ?? I wcale nie uważam że jak pracodawca zobaczy Ducato to nie da zlecenia, to wlaśnie potwierdza się jaki ty masz styl logicznego myślenia. Tak więc proszę, daj spokój z swoimi filozofiami. Nie przyszedłem na to forum żeby się z Tobą kłócić.