Cytuj:
Ostry palcem ci nie pokarze bo PKSem nie jeżdżę za to jeżdżę Ekspres Busem i znam paru kierowców, tam właściwie każdy autobus ma dwóch kierowców i niekiedy na bazie się przepychają na przerwie o myjkę (nie dosłownie), (nawet szefa nie chcą dopuścić niekiedy ), zresztą czy ty sam chciałbyś pracować w samochodzie w którym ty przedwczoraj nie posprzątałeś, zmiennikowi wczoraj się nie chciało , a ty musisz dzisiaj nim jeździć 10 godzin ? myślę że nie... zresztą nie kłóćmy się
podsumowując nie wszyscy sprzątają, ale są tacy co sprzątają pozdrawiam
Ja w cale nie chcę się z nikim kłócić tylko wymieniamy kulturalnie poglądy, opinie, własne zpostrzeżenia, obserwacji itp
Ty Kolego jeżdzisz komunikacją prywatną nie PKS

więc atmosfera może być o niebo lepsza niż w takim PKS-ie. Gdzie przeważnie wszyscy maja głęboko wszystko gdzieś

Jeżeli o mnie chodzi to nawet nie poskładane firanki mnie denerwują i musze je zsunąć bo nie moge na nie patrzeć

( skrzywienie zawodowe

)
Cytuj:
koyotes24 napisał(a):
No a czy zawód ten jest przyszłosciowy bo jak wiadomo coraz wiecej ludzi jezdzi do Niemiec itp. samolotem a nie autokarem bo jest tanszy, szybszy, wiec firmy przewozace ludzi autokarami kiedys upadną
Nie da się zwiedzać choćby Bieszczad czy Schwarzwaldu albo doliny Renu samolotem.Wątpię czy taka sytuacja jest mozliwa.
Tak jak Kolega Ego napisał po prostu linie między dużymi miastami będą coraz bardziej nie rętowne a będzie się rozwijał transport między małymi miejscowościami jak to robi np Sindbad którego auta jeżdzą po mniejszych miejscowościach za naszą zach. granicą.