Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie wiem koledzy czy wiecie,ale jakiś czas temu zmarł Marian Glita,ciekawe co teraz będzie z firmą,może w końcu zamkną ten burdel
Kolego, nie wierz, bo ludzie kłamią i wiem z własnego przykładu... Glita żyje i wjedzie mu się dobrze i każdy wie, że jeździ CLS 500 AMG, bo pisał o tym na pół strony w gazecie .
Tego mesia to ma od momentu kiedy kupił ponad 100 Actrosów w 2004 roku. Powiadano wówczas, że kupił go po bardzo okazyjnej cenie, w nagrodę za wybranie Actrosa do swojej floty.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Tego mesia to ma od momentu kiedy kupił ponad 100 Actrosów w 2004 roku. Powiadano wówczas, że kupił go po bardzo okazyjnej cenie, w nagrodę za wybranie Actrosa do swojej floty.
Hmm, znając takie plotki - kolejny domysł kierowców... Może kupil go za 100 zł a moze za 400 tys zl. Nie wiem... Ale coś mi się nie wydaje bo TP bierze ciągle Mercedesy przecież ostatnio a właściciel nie jeździ Mesiem .
Z tego co mi wiadomo to tego merca dostal za darmo tak samo jak Klicki dostal Mercedesa klasy S za zakup busow (poniewaz w tamtym czasie strasznie poszedl kurs euro i na zakupie byl stratny na jakies 5 busow wiec mercedes podarowal mu ta S klase)
_________________ kat. B 2001
kat. C 2008
kat. C+E 2008
To chyba zależy... Ostatnio spotkałem dwóch w Turynie na Fiacie i znowu mówili, że nie ma problemów... Więc dopóki człowiek sam nie zacznie tam jezdzić to się nie dowie
Kolego, ja tylko mogę ze swojego doświadczenia powiedzieć, że wypłata zawsze była na czas. Wysokość pensji to śmiech. Ponadto beznadziejnie działająca spedycja. Tak było w 2004 roku gdy tam pracowałem, być może teraz sporo się zmieniło. To wiedzą ci, którzy tam pracują obecnie i ich opinii bym chętnie tu poczytał.
Dla odświeżenia tematu. Przeczytałem w jednej z gazet wywiad z Panem Glitą. Sprzedaję część firmy zajmującej się handlem alkoholem firmie Sobieski Trade. Pan Glita chwali się, że dostał bardzo uczciwą cenę za tą część firmy.
Jako dalsz jego wizja działalnośći gospodarczej to zostanie królem transportu międzynarodowego w Polsce wśród firm o całkowicie polskim kapitale. W planach ma otworzenie baz w conajmniej 5 miastach Polski.
Plany ambitne, ciekawe co mu z tego wyjdzie jeśli dalej będzie tak traktował ludzi jak do tej pory.
Czytałem ten sam artykuł Sioju. Bardzo ciekawe zważywszy, ze jak powiadali niektórzy, to alkochol stanowił lwią część dochodów. Widocznie Glita doszedł do wniosku, że postawienie na transport w obecnej chwili da mu większe korzyśći. Kilka dni temu w Niemczech mijałem się z kierowcą z Elmaru, niestety kontakt radiowy szybko się nam urwał i nie zdążyłem go wypytać co nowego w firmie. Zauważyłem jednak że wszystkie "szmaty" zniknęły i tylko firaneczki jeżdżą- chociaż taki plus.
Ostanio widziałem Stralisa z Chłodnia opisaną Elmar a na drzwiach naczepy Napis DFS. Z Tego co wiem to córka pana Glity tez ma transport bo nawet widziałem Stralisa od niej . Pozdrawiam
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Kolego nie dziwię Ci się wogóle. Pracowałem w tej firmie jako kierowca tak jak to pisałem kilka postów wyżej. Już podczas zatrudniania się w Elmarze miałem poważne wątpliwości, poniewać kierowca też dostaje plik kartek z sankcjami, które go dotkną w przypadku nie spełnienia wytycznych pracodawcy. Do tego doszły weksle in blanco. Niedawno widziałem w internecie ich ogłoszenia, że poszukują kierowcy-dzierżawcy i tak sobie pomyślałem, że to jak podpisanie cyrografu z diabłem. Nie znam co prawda szczegułów ale czytając wypowiedż kolegi galagena dochodzę do wniosku, że miałem rację. Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziesz uczciwą firmę.
Pan Glita się chwalił wczoraj w gazecie że sobie Beńka kupił ;D (dla niewtajemniczonych Bentley GTC). I to kosztowało 1,5 mln, i to takie się 3 sprzedają odkąd salon otworzyli, i to ma takie przyspieszenie że ubrania z ludzi zdejmuje .
Swoją drogą, to chyba z Elmara się śmieciarze robią Na wywrotkach widze tylko wożone odpady. No i inne opisy samochodów. Duże litery z przodu "Marian Glita", a z boku Elmar itp..
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 10 gości