[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Dodatkowe oświtelenie - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Chyba temat był,ale gdyby nie,to w sklepie rybnym,pasmanterii,mięsnym u naczelnika poczty,zawiadowcy stacji,prezesa banku spółdzielczego i możesz spróbować w sklepach z częściami dla ciężarówek,ale wątpię w to czy tam kupisz.
Kolego litości,ryby w rybnym,mięso w mięsnym a światełka we wszystkich sklepach z częściami do ciężarówek.Jest tego pełno,Opoltrans,Suder etc.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Bardzo was prosze tylkoe nie zakladajcie obrysowek na lusterkach czy tez na ich krawedziach nie wiem jak innych ale mnie to strasznie dekoncentruje...
zwlaszcze jesli idze o mijanie sie na jakis ciasnych mostach drogach ...
_________________ Rozliczenie i ewidencja czasu pracy kierowców - delegacje, noclegi, wynagrodzenie.
Odczyt kart kierowcy i tachografów cyfrowych
Nowy Sącz i okolice - Zapraszam DPTacho.pl
Wiesz... przeczytac przeczyta prawie kazdy a kto sie zastosuje... jesli ktos chce zalozyc to zalozy nie bd sie przejmowal czy kogos to dekoncentruje czy nie wazne ze sie mu podoba
A ja proszę żeby kierowcy nie zawieszali choinek zapachowych przy przedniej szybie.Jak takie auto mijam a te choinki się kołyszą,to mnie hipnotyzuje a to strasznie niebezpieczne.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Ponoć polskie prawo reguluje ilość świateł w pojeździe oraz to czy można czymś zasłaniać przednią szybę samemu utrudniając swoją widoczność ale każdy robi jak uważa. (dodatkowe wyposażenie rozpraszające uwagę innych użytkowników dróg itp.)
Ale co tam grunt to myśleć o sobie.
Odpowiadając na pytanie w temacie - dodatkowe oświetlenie możesz też kupić u mnie:)
w tym temacie jest ogłoszenie viewtopic.php?f=23&t=13422
Zapraszam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości