Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
No firma bardzo dobrze znana w gronie kierowców jeżdżących na Wschód. Jezdżą na Anglię i abarot Z Belgi owoce. Tabor nówki parę R500 FH16 580. Tabor to DAF, Scania i Volvo. Wszystko frigo. Podobno szeryf oszołom. A i strasznie z Wojtexami się nie lubią.
Przepraszam za odkopanie wątku. Ale trafiłem na niego i skojarzyłem, że mój kolega pedałuje u Łapińskiego. Nie znam szczegółów, ale chyba ujeżdża FH12 460. Śmiga na Belgię, Holandowo, a najczęściej do Moskwy. Zdarzało mu się ciągnąć przesyłki dyplomatyczne do ambasady USA w Moskwie. Przy najbliższym spotkaniu coś tam się dowiem od niego. Z tego co mówił to szef jest skłonny zatrudnić młodych kierowców bez doświadczenia. Co do zarobków to nie pytałem (nie mam skłonności wypytywać ludzi ile zarabiają, to ich sprawa).
PS: Ta firma chyba nie ma swojej strony w internecie
Pozdrawiam
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Kolego krcr może twój kolega który jeździ u niego ma jakieś zdjęcia ?? I jak sie nazywa ten kolega ?? Jakas ksywka albo imie... Bo znam paru kierowców od nich
Przepraszam za zamieszanie
Firma, w której kolega (jeszcze) jeździ to Pruszyński, nie Łapiński. Ten i ten są -ski, oraz obaj z Łap i mi się coś ubzdurało....
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Osobiście z rodziny nikt w tej firmie nie jeździł ale znajomi z mojej miejscowości jedził u Łapińskiego.
Flote ma niezłą gł. Volvo FH 12 (II wersja) i Scanie R`ki + chłodnie, a jak nawet sie trafi starszy wozek to przeważnie w pełnej opcji. Sam na trasie widziałem nówkę Volwiaka z tej firmy 560 KM
Ganiają gł. Polska > Belgia > Rosja.
Teraz troche nt. warunków pracy:
Obecnie sam szukam pracy kupuje lokalną gazetę od miesiąc wisi ogłoszenie ze Łapiński szuka kierowców mechaników i spedytora ...
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Ostatnio zmieniony 19 lis 2009, 21:01 przez Jacoo, łącznie zmieniany 1 raz.
podobno połowa załogi to kierowcy z białorusi...bo polacy mają już go dosyć..
No u Łapy reżim jak zawsze... Polska Chiny w 4 godziny...
O tyle tylko, że można u nieg łatwo znaleźć pracę (rotacje). Tak to kołchoz i maszynka do mielenia...
Co do stanu liczebnego obcokrajowców to nie wiem...
Kolega tam jeździ, bo ma coś z głową i bardzo lubi kierunki wschodnie (w tym rajcuje go koczowanie na tamożniach)
Kolega tam jeździ, bo ma coś z głową i bardzo lubi kierunki wschodnie (w tym rajcuje go koczowanie na tamożniach)
Akurat koczowanie na tamożniach to nic fajnego ale kierunek wschodni to ulubiony kierunek wielu kierowców. Są tacy, którzy nie chcą jezdzić po UE(był na TVP3 Białystok nawet reportaż o takim kierowcy). Ja osobiście również preferuję kierunek wschód, a nie uważam się za nienormalnego, jak i tych, których znam i którzy mają podobne preferencje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 10 gości