Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 07 sty 2008, 22:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Cytuj:
(Eskadra Janka Kaskadera)
Buaaaaaahahahahahahahahahahahaha :lol:

A co do firm to o ile mnie pamięć nie myli SKAT kiedyś ćwiczył kierunki wschodnie, ale myślę że nie było to okolice Władywostoku :lol: a zapewne Moskwa.
Mogę się mylić także jak co to niech mnie koledzy poprawią! ;)

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 14:23

Użytkownik

Użytkownik

zezwolenia bialoruskie link do info

Link do źródła:
Ambasada Republiki Białorusi w Polsce – “Tryb wydawania wiz” http://www.belembassy.org/poland/pol/in ... ul&f=visas

Magazyn transport – “Od 1 stycznia wizy tranzytowe dla Polaków podróżujących przez Białoruś”
http://www.etransport.pl/wiadomosc5524.html

Zrzeszenie Międzynarodowych Przewoźników Drogowych – “Jak uzyskać wizę białoruską. Tryb postępowania
http://www.zmpd.pl/aktualnosc.php?akt_id=2016

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 21:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
EXPRESS LOGIC z Siedlec to to samo co EXPRESS INTER AUTO?
Zupełnie inna firma. Mają białe Volva i czarne szmaty na megach. Najdalej to Moskwa i okolice.
Jest jeszcze Jan Grygo z Suwałk no i Direx`y ciągają kwiatówki na KZ

Post Wysłano: 09 sty 2008, 14:56

Użytkownik

Użytkownik

Sebo z Okuniewa k. Warszawy.
Cytuj:
Dzisiaj nasze zestawy kursują regularnie po drogach Europy i Azji. Specjalizujemy się w transporcie towarów wrażliwych i łatwopsujących tzn. żywych kwiatów i roślin, owoców i warzyw, produktów mlecznych oraz środków medycznych.

Post Wysłano: 10 sty 2008, 21:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: duży z naczepą

Stasek tylko nie EJK :lol:

Z Wawki jest INTERFORUM. Co prawdą robią głównie Mołdawie, ale dalszą RUS, KZ również, żeby się tam dostać musisz być trochę obcykany w temacie wschodu oraz obowiązkowo język rosyjski lub mołdawski. Firma ogólnie z opowiadań kierowców dość przyzwoita. Jak byś był zainteresowany daj znać na PW mam gdzieś tel. do nich, a jakiś czas temu ogłaszali się, że potrzebują wodzitiela więc może jeszcze aktualne.

Post Wysłano: 13 sty 2008, 12:43

Użytkownik

Użytkownik

Dlaczego nie EJK?

U mojego taty w pracy zapowiada się kurs do Rosji pod granice chińską.
Prawie miesiąc drogi w jedną stronę we dwóch kierowców.
Jednym z nich chyba będzie mój tata.

Post Wysłano: 15 sty 2008, 20:06

Użytkownik

Użytkownik

Poszukuje informacji najlepiej od osób którzy jeżdżą na Moskwę do Petersburga bo chciałbym zacząć obsługiwać te kierunki.

Post Wysłano: 15 sty 2008, 23:51

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Poszukuje informacji najlepiej od osób którzy jeżdżą na Moskwę do Petersburga bo chciałbym zacząć obsługiwać te kierunki.
Tyle co zdążyłem zaobserwować, to Petersburg nie leży w Moskwie.Nawet nie w pobliżu. O cóż więc chodzi w pytaniu?

Post Wysłano: 16 sty 2008, 17:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Tyle co zdążyłem zaobserwować, to Petersburg nie leży w Moskwie.Nawet nie w pobliżu. O cóż więc chodzi w pytaniu?
chodzi pewnie o kierunku: Moskwa, Rosja :) czytaj z lekkim dystansem.
Cytuj:
Napisz co konkretnie chcesz wiedzieć bo temat jest obszerny, a chętnie pomogę.

Post Wysłano: 17 sty 2008, 12:58

Użytkownik

Użytkownik

Kolego (ego) prawie odkryles Ameryke.Kolego Mierzej chętnie bym pogadał na gg 2911289

Post Wysłano: 17 sty 2008, 14:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kolego Mierzej chętnie bym pogadał na gg 2911289
Dodałem cię do listy i w miarę czasu postaram się z tobą porozmawiać. Pozdrawiam

Post Wysłano: 23 sty 2008, 2:55

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
pisz co chcesz wiedziec..!!!! ja pomykam do pitera dwa razy na miech jesli bede znal odpowiedzi na interesujace cie pytania odpisze.....!!! rzuc wszystko na posta i czekaj cierpliwie hehehe :D :D :D bo czasem bywam w trasie !!!!!

drugi temat by nie dmuchac postów i licznika... :D :D

rzucilem na maila do firm które mi podaliscie zapytanie ale chyba nie sa zainteresowani kierowcami bo nikt mi nie odpisal......

czyli albo padli bo nikt nie chcial u nich jezdzic za frajerskie pieniadze albo placa tak dobrze z e roboty z maila nie dostane a oni nie szukaja kierowcow....

szukam dalej moze w koncu znajde firme ktora placi i jezdzi daleko :D :D

DIREXA widze czesto ale nie podobaja mi sie ich maszyny :D :D :D i nie lubie kolchozów wole mniejsze kameralne firmy

rzuce jeszcze okiem na SEBO widzialem w szwajcarii ich TopLajke i wygladala calkiem elegancko.. ciekawe czy inwestuja tylko w auta i oszczedzaja na kierowcach czy tez daja zarobic.....

obadam sprawe i dam znac

Post Wysłano: 09 lut 2008, 16:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kolego w Express Inter Auto to nawet do samary i ufy latają.

Post Wysłano: 09 lut 2008, 17:37

Użytkownik

Użytkownik

Teraz Express Inter Auto dokupił trochę taboru.Chyba dwa DAFy XF105.410 SSC w kolorze żółtym(ten DAFa).

Post Wysłano: 17 lut 2008, 14:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4622331

Kolego K.T.M Transport Spedycja firma z Jaktorowa (przy trasie Grodzisk Maz.-Żyrardów) jeździ tam mój ojciec i też pchają się za wszelką cenę żeby jeździć na wschód. Ostatnio mój ojciec był w Moskwie ale już mówi się że będzie robota na Pitera i Moskwe, jazda przerąbana, bo przez Ukraine, a jak jeździłeś w tamte kierunki "autobanem Kijew Maskwa" to powinieneś wiedzieć jak wyglada tamta droga :twisted: ,przynajmniej pon stronie UA, bo dalej się nie wypuszczałem 8) wspominają też o dalszych kierunkach, ostatnio coś mówili o kursie 2tys. km za Moskwe ale nie wiem czy wypalił. Tabor zróżnicowany, od Scanii 114L 380 (którą teraz musi chwile jeździć mój starszy, bo MANiek którym jeździł to.. (patrz avatar) :/ po nowe Volva FH 480 E5 Glob XL, poprzez Many TGA XXL itd... Mają też sporo XF105.460 SC, naczepy chłodnie i firanki.
Nie mają stronki internetowej, jak będziesz zainteresowany to poszukam ich wizytówki z nr. Pozdr

Marzenie, pasja, to nas w jedność połączyło.
Naturalna segregacja, to nas wyłoniło.!