Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Szukam firm.
Post Wysłano: 08 lut 2008, 23:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Słyszałem,że mój znajomy mojego kolegi robi w firmie,na podwójnej obsadzie.Jeździ chyba do Turcji, Włoch,Francji,Hiszpanii,Szwecji (promem).Jeźdzą oni we dwóch do tych państw i są (jak dobrze pójdzie) 2 razy w miesiącu wracają do domu i to na pare godzin, ale za to zarabiają dużo pieniędzy.Robią już tak z pół roku, chcą jeszcze troche tam porobić i przerzucić się na solo, żeby być częściej w domu.Teraz pytanie do Was, ile taki kierowca może zarobić w podwójnej obsadzie.Ja słyszałem,że ok 5-7 na głowe.Jakie to mogą być firmy :?:

Post Wysłano: 08 lut 2008, 23:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
Słyszałem,że mój znajomy mojego kolegi robi w firmie.
Ja słyszałem,że znajoma znajomego kolegi brata siostry ojca matki też jeździ w tej firmie.

Post Wysłano: 08 lut 2008, 23:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3253512

Cytuj:
Słyszałem,że mój znajomy mojego kolegi robi w firmie,na podwójnej obsadzie.Jeździ chyba do Turcji, Włoch,Francji,Hiszpanii,Szwecji (promem).Jeźdzą oni we dwóch do tych państw i są (jak dobrze pójdzie) 2 razy w miesiącu wracają do domu i to na pare godzin, ale za to zarabiają dużo pieniędzy.Robią już tak z pół roku, chcą jeszcze troche tam porobić i przerzucić się na solo, żeby być częściej w domu.Teraz pytanie do Was, ile taki kierowca może zarobić w podwójnej obsadzie.Ja słyszałem,że ok 5-7 na głowe.Jakie to mogą być firmy :?:
Tak może tyle zarobić do rączki a na papierze minimalna krajowa...Skąd jesteś kolego :?:

Post Wysłano: 08 lut 2008, 23:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Mazowsze,okolice Warszawy.
A więcej może zarobić :?: A tyle,5-7 tysięcy można zarobić na głowe w podwójnej obsadzie do tych krajów :?:

Post Wysłano: 09 lut 2008, 0:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3253512

Cytuj:
Mazowsze,okolice Warszawy.
A więcej może zarobić :?: A tyle,5-7 tysięcy można zarobić na głowe w podwójnej obsadzie do tych krajów :?:
Więcej i mniej zależy jak się z tobą rozlicza,czy od kilometra,frachtu lub dniówki.Czy i ile płaci ZUS.Czy robisz na działalność czy na umowę-zlecenie.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]