Cytuj:
Piszesz że projekt ma być międzynarodowy więc by pasowała jakaś obcojęzyczna nazwa proponował bym język angielski
Innej opcji nie widzę
Cytuj:
Należy też pamiętac, by zachowac jakośc zdjec
Stąd screenerzy, będą przeglądać zdjęcia i odrzucać lub akceptować, odrzucając będą mieli gotowe do zaznaczenia przyczyny, najczęściej spotykane, typu tragiczna jakość etc.
Cytuj:
Co do areny międzynarodowej, proponowałbym najpierw rozreklamowanie go w naszym kraju
I taki jest plan, bo po co męczyć się z wersją językową, jeśli projekt nie wypali
Cytuj:
Dlaczego nie miałoby to być cos na wzór LKW-INFOS
Chociażby dlatego, że aby znaleźć tam zdjęcia danego pojazdu danej firmy trzeba przejrzeć dziesiątki stron, a tu będziesz mógł wybrać zdjęcia po modelu, marce, autorze, firmie, jeśli będą ludzie wpisywać to i po rejestracji...
Cytuj:
BTW Airfoto.pl - tam dużo ludzi robi zdjęcia na naprawdę profesjonalnym sprzęcie, posiadają naprawdę ogromną wiedzą na temat fotografii, wielu z nich napewno robi to zawodowo
Owszem, ale jeszcze nie tak dawno aparaty typu eos 350d miało kilka osób, wszystko przyszło stopniowo, tutaj też trzeba będzie wziąść to pod uwagę.
Co do nazw, dziękuje za propozycje, ale pamiętajmy, że jaka nazwa taka domena, więc pasowałoby, aby było to w miarę krótkie, ja osobiście nie lubie stron gdzie między www. a .pl pisze się jakąś książkę ...
Pomyślałem nad nazwą truckphoto.eu i o takiego typu nazwy mi chodzi, dawajcie dalej pomysły, zaczynamy robić bazę danych, trzeba się powoli rozglądać za domeną
pozdrawiam
ps. nie kłócicie się tu proszę

jeśli
Pazdz zrozumiałeś, że ta galeria będzie na forum, to jesteś w błędzie, będzie to zupełnie niezależny i oddzielny serwis

tutaj będę tylko szukał rad, np dot. nazwy itp.