[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Poszukuję chętnego do współpracy na terenie UK. - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]
Autor
Wiadomość

Witam. Planuję kupić pierwszy ciągniczek na terenie UK i szukam chętnych do współpracy, wymiany pomysłów, może stworzenia małej floty. Język mam obcykany także rozwiązywanie kwestii prawnych/czerpanie informacji nie stanowiłoby problemu.

pozdrawiam - Patryk

Tytuł:
Post Wysłano: 22 lis 2007, 0:12

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3602137

Znaczy się zakładasz firmę??
Jak tak to moje gratulacje!!

Tytuł:
Post Wysłano: 22 lis 2007, 0:20

Tak jak napisałem powoli się przymierzam do zakupu, a co za tym idzie będzie trzeba się "samozatrudnić".
No, zobaczymy, do odważnych świat należy mawiają.

Przeglądałem oferty dla przewoźników, muszę przyznać że zarobki kuszą. kontrakty na minimum 1500 funtow tygodniowo, karta paliwowa, parking. Więcej szczegółów narazie nie znam.

Patryk

Tytuł:
Post Wysłano: 22 lis 2007, 18:53

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3602137

Masz rację do odważnych świat należy.
Jak będziesz miał więcej szczegółów to się z nami podziel,bądź daj wskazówkę gdzie można takich informacji zasięgnąć.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 lis 2007, 23:42

Użytkownik

Użytkownik

Kolego a z jakich stron transportowych korzystasz na wyspach. Dzieki za info.

Tytuł:
Post Wysłano: 23 lis 2007, 0:18

Użytkownik

Użytkownik

Hmm.. Jeździmy od ponad ośmiu lat na Anglię.Irlandię ze dwa lata później. Nie wiem jak to wygląda z tamtej strony, ale zamiast zachwycać się do ilu można na tydzień zarobić, zapytałbym jak ten Żyd z dowcipu: ile się zarobi to się zarobi.. ,ale ile trzeba mieć by stracić jak się straci...". Co nie znaczy,że odradzam.Anglia jest dużym krajem z fajnymi drogami i jest co robić.Radzę jednak dowiedzieć się jak najwięcej o kosztach prowadzenia takiej dzialalności.Opłat, podatków, cen częsci, serwisów (te nie są tanie..) ,parkingów (to też zmora) itd.. Polskie znam.W tamtych jestem "zielony".. Życzę powodzenia!

Tytuł:
Post Wysłano: 21 gru 2007, 19:45

Użytkownik

Użytkownik

Powiedz mi jakie auta brane sa pod uwage, 7.5 DMC??????

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Kolego firmy ciagajace konetnety nie pamietam nazwy,6 miesiecy temu mozna bylo od nich wziasc ciągnik w leasing(np. mercedes axor z mala kabina 200 funa tygodniowo )podejżewam że dalej można i zapewniaja ci robote. Nazwe firmy wezmiesz z pierwszego lepszego czasopisma z cieżarówkami w UK.

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]