Jeżeli chodzi o gitare odpowiedź uzyskałeś, co do drugiego pytania wszystko zalezy od pracodawcy , ja osobiscie jeżdże busem , do miejsca ładowania mam jakieś 40 km w miejscu tym bez problemu mógłbym zostawiac auto a szef zaoszczedziłby na parkangi strzeżonym i paliwie i to niemało bo jezdzi na szesć osób wiec pomnóz to sobie przez 6 busów, poprostu w chwili gdy zaczynałem prace magazyn był w moim miescie po około 6 mieśiącach magazyn przeniesiono do innego miasta a my nadal mamy busy i dojeżdżamy nimi na magazyn i po skończonej pracy do domu.Obliczjąc te koszty miesiecznie spokojnie wystarczyło by na wypłaty dla dwóch pracowników , tylko w takim gdzie musiałbym codzien tyle dojeżdżać zrezygnowalbym z tej roboty i wiekszość kolegów też., a to dla szefa też niemały problem pozbywając sie pracowników którzy nie sprawiają mu problemów, wykonują swą prace bez zastrzeżeń i szukac nowych z którymi nigdy nic nie wiadomo.Dlatego chwała mu za to i z miejsca go pozdrawiam bo takiego szefa to ze świecą szukac.
Z resztą mam kolegów którzy smigają na zestawach i zawsze po zjechaniu z trasy auta stoją w poblizu bloków, także wszystko zależy na jakiego człowieka trafisz , a na to niema reguły.