Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 6 z 18 [ Posty: 351 ] Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 818 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 13 gru 2007, 20:47

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kilka postow wyzej jest opisane, jak wyglada dzierzawa od nich. Zadajesz pytanie a nawet nie czytales tematu :/
Czytałem kolego ,ale większość wypowiedzi jest dość starych (jak byś czytał uważnie to byś to zauważył),a mnie interesuje ,czy coś się zmienia w Equusie i może jest ktoś ,kto wie coś z autopsji ,a nie z opowiadań przez CB lub weekendowych rozmów przy piwku na parkingu ...

Pozdrowionka .

Ostatnio zmieniony 13 gru 2007, 22:20 przez PoLo-JaWoR, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
Post Wysłano: 13 gru 2007, 22:20

Użytkownik

Użytkownik

nawet dzisiaj rozmawialem z kierowca z equusa.coz...na kierowcy,ktory ma zestaw w dzierzawie u nich ciazy bardzo duza odpowiedzialnosc.sam mysle nad podjesiem pracy w tej firmie,ale koszty na sam poczatek sa duze.oprocz dzialalnosci trzeba miec licenjcje przewoznika,ktora kosztuje ok 30tys.firma udziela pozyczki jesli chodzi o to.umowe podpisuje sie na 5 lat i biezemy zestaw w dzierzawke.firma zobowiazuje sie zapewnic zlecenia.w tej dziedzinie wszystko gra.ale teraz minusy.obowizkowe przeglady,obowiazkowe odkladanie pieniedzy na"zaś",bo jak dowiedzialem sie od pana w firmie,trzeba miec budrzet na utrzymanie auta(opony,serwis,itd)za minimalne szkody przy pojezdzie odpowiada kierowca.najmniejsza rysa i juz krzyki.ja odpuscilem bo poprostu nie mam doswiadczenia,wiec nie moge pozwlic sobie na ewentualne koszty(mam zone i dwoje dzieci)

Tytuł:
Post Wysłano: 13 gru 2007, 22:48

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

ja mam zamiar wziąść drugiego TGA XLX tylko już bez naczepy :P

Tytuł:
Post Wysłano: 13 gru 2007, 23:12

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
ja mam zamiar wziąść drugiego TGA XLX tylko już bez naczepy :P
Hmmm...,czyli co ? Jak Ty oceniasz współpracę z tą firmą ,bo jeżeli masz zamiar brać drugiego mańka to chyba nie jest tak źle ,co ?

Tytuł:
Post Wysłano: 14 gru 2007, 18:45

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Renualt Magnum Vega

Cytuj:
Obrazek
magnumke mają ładną
ja mieszkam w podkarpaciu jest trohe znana miejsczowość "Nowa sarzyna" niedaleko lezajska to koło Nwej sarzyny jet łętownia ja w łętowni mieszkam i na przysiułku gościniec jakiś gościu jezdzi premiumką z firmy equus

moje forum truck

Tytuł:
Post Wysłano: 14 gru 2007, 23:15

Użytkownik

Użytkownik

nieraz szukam swój ładunek bo jak mi stawkę powiedzą to się śmiać chce jeździłem na francje w Equus Warszawa to gorsze stawki były teraz przeszedłem na Kraków i jeżdżę Rumunia lub Węgry to jest lepiej :)

Tytuł:
Post Wysłano: 19 gru 2007, 20:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10729981
Samochód: Bmw

Zobaczyłem napis na naczepie ze potrzebuja kierowcow, wiec sobie zadzwoniłem:) Odebrał mily pan ktory powiedział ze dadza mi samochod a po chyba 3 latach moge sie sobie go wykupic od nich. Czy praca w equus polega na tym, ze otwieram własna firme ale od nich mam logo czy jak?? Kto tu u nich jezdzi???

Tytuł:
Post Wysłano: 19 gru 2007, 22:24

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Zobaczyłem napis na naczepie ze potrzebuja kierowcow, wiec sobie zadzwoniłem:) Odebrał mily pan ktory powiedział ze dadza mi samochod a po chyba 3 latach moge sie sobie go wykupic od nich. Czy praca w equus polega na tym, ze otwieram własna firme ale od nich mam logo czy jak?? Kto tu u nich jezdzi???
Masz swoją firme. Bierzesz u nich samochód. Auto ma oklejona napisami Equus i o ni ci szukają ładunki

Tytuł:
Post Wysłano: 25 gru 2007, 12:50

Użytkownik

Użytkownik

Wszystko ładnie pięknie ,ale jak z kasą ?! Napisz coś więcej kolego ... ,jak to wygląda ?

Wiesz...,spytam Cię o coś :D Może Ty jesteś pracownikiem Equus-a ,a nie kierowcą ,dlatego mnie tak do tego namawiasz :-)

Bo tak mnie interesuje ,że jak tak fajnie super w tej firmie jest i są cały czas ładunki to co Ty robiłeś w domu :
*Sro, 19.12.2007,
*Pią, 14.12.2007 ,
*Czw, 13.12.2007 ,

:-) Po nowym roku jestem umówiony na spotkanie w firmie :) Pojade to zobaczę ,co mają mi do zaoferowania :-)

pozdrawiam !

Tytuł:
Post Wysłano: 26 gru 2007, 1:47

Użytkownik

Użytkownik

mam takie pytanie jadąc dziś autostradą A4 między Balicami a Krakowemzobaczyłem plac na którym stało ok.50 naczep Equus,nie orientujecie się czy to może jakaś nowa baza tej firmy bo pierwszy razto widziałem

Tytuł:
Post Wysłano: 26 gru 2007, 2:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Qbaaa1989 wcześniej już chyba dwa razy pytałem o nie w tym temacie, ale nie uzyskałem odpowiedzi :/

Tytuł:
Post Wysłano: 26 gru 2007, 12:54

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Wszystko ładnie pięknie ,ale jak z kasą ?! Napisz coś więcej kolego ... ,jak to wygląda ?

Wiesz...,spytam Cię o coś :D Może Ty jesteś pracownikiem Equus-a ,a nie kierowcą ,dlatego mnie tak do tego namawiasz :-)

Bo tak mnie interesuje ,że jak tak fajnie super w tej firmie jest i są cały czas ładunki to co Ty robiłeś w domu :
*Sro, 19.12.2007,
*Pią, 14.12.2007 ,
*Czw, 13.12.2007 ,

:-) Po nowym roku jestem umówiony na spotkanie w firmie :) Pojade to zobaczę ,co mają mi do zaoferowania :-)

pozdrawiam !
nie kolego nie jestem pracowniekiem Equusa. Mam swoją firme posiadam własne samochody i kierowcy jeżdżą samochodami i wziąłem mana w Equusie :roll:

Tytuł:
Post Wysłano: 26 gru 2007, 20:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6134783

Przed chwilą przypadkowo znalazłem to http://pl.wikipedia.org/wiki/Equus - albo robią ludzi w konia, albo do pracy tam trzeba mieć końskie zdrowie :mrgreen: Interpretujcie jak chcecie :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 0:36

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Przed chwilą przypadkowo znalazłem to http://pl.wikipedia.org/wiki/Equus - albo robią ludzi w konia, albo do pracy tam trzeba mieć końskie zdrowie :mrgreen: Interpretujcie jak chcecie :wink:
Hehehe,może i tak :-)
Cytuj:
nie kolego nie jestem pracowniekiem Equusa. Mam swoją firme posiadam własne samochody i kierowcy jeżdżą samochodami i wziąłem mana w Equusie :roll:
No chyba ,że tak. Więc co ... ? Nic ,tylko brać od nich auto i cieszyć się ze współpracy ,tak ? :-)

Pozdrawiam ! Szczęśliwego Nowego RoQ !

[ Dodano: Pon, 07.01.2008, 23:40 ]
Musiałem wykasować i od nowa napisać posta ,żeby7 odświerzyć temat ... ,bo może ktoś jeszcze powie mi coś na temat dzierżawy w tej firmie ? Za pare dni jestem umówiony na spotkanie ... ,nie chciałbym popełnić największego życiowego błędu ... hehe :-)

Pozdrawiam.

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 0:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8924601

Jawor napisz pod ten numer gadu gadu 7873065. To jest numer administratora PTF, ma na imie Andrzej. Jego tata kiedys jezdzil w Equus i wlasnie wydaje mi sie ze oni pozniej wykupili auto od Equusa i ciagali ich naczepe. Napisz moze dowiesz sie czegos konkretnego.

Pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 13:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1632914

Czy to wazne jakie maja auta? Moga robury w dzierzawe dawac! Czy chocby 2 zl za km to jest dobrze? ON 4.30 śr spalanie ok 30L wineta miesiac ok 300zl przeglad oc/ac na nowe auto ok 5tys., a przeciez chcialoby sie zeby jeszcze z 5 tys zostalo dla ciebie... Juz nie wspomne, ze zrobisz 12 tys km, a zaplaca za 11tys bo oni maja swoje km i ich to nie obchodzi.. Po co ludzie mamy sie platac u oszustow? Lepiej isc do kogos jezdzic zgodnie z czasem pracy itd i spac spokojnie a nie myslec ze jeszcze raty za samochod do splacenia.. Nie wiem jak oni naciagaja przewoznikow na to. Podobne firmy to caly RABEN, FM Logistics

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 16:30

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jego tata kiedys jezdzil w Equus i wlasnie wydaje mi sie ze oni pozniej wykupili auto od Equusa i ciagali ich naczepe. Napisz moze dowiesz sie czegos konkretnego.

Pozdrawiam
Tak kolego samochód bierzesz w leasing np. na 5lat później zostaje twój po spłacie. A naczepę w dzierżawę i później po zakończeniu umowy oddajesz naczepę Equusowi.

Tytuł: Re:
Post Wysłano: 22 sty 2008, 1:21

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Zobaczyłem napis na naczepie ze potrzebują kierowców, wiec sobie zadzwoniłem:) Odebrał miły pan który powiedział ze dadzą mi samochód a po chyba 3 latach mogę sie sobie go wykupić od nich. Czy praca w equus polega na tym, ze otwieram własna firmę ale od nich mam logo czy jak?? Kto tu u nich jeździ???
Masz swoją firme. Bierzesz u nich samochód. Auto ma oklejona napisami Equus i o ni ci szukają ładunki

Kolego sam sie w ostatnim czasie zacząłem poważnie zastanawiać nad współpraca z ta firma a wiec jeżeli podpisujesz z nimi umowę to jak to właściwie wygląda skoro dają ci zlecenie to musisz je wykonać czy możesz im powiedzieć ze niech sobie poszukają kogoś innego bo ty znalazłeś cos lepszego. Napisałeś wcześniej ze sam szukasz innych ładunków. Jeśli mógłbyś naświetlić trochę dokładniej jak wygląda współpraca i czy rzeczywiście jest to pic na wodę.

Tytuł: Re: Equus
Post Wysłano: 23 sty 2008, 23:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9888914

Witam czy Equus ma może Iveco Stralis ??
ponieważ wczoraj (chyba) widziałem właśnie naczepę Equus'a ciągnąca przez Iveco na A4 w okolicach TESCO we Wrocławiu

Tytuł: Re: Equus
Post Wysłano: 24 sty 2008, 18:23

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Witam czy Equus ma może Iveco Stralis ??
ponieważ wczoraj (chyba) widziałem właśnie naczepę Equus'a ciągnąca przez Iveco na A4 w okolicach TESCO we Wrocławiu
Equus raczej nie ma Iveca Stralis tylko wziął ktoś być może od nich naczepe

Strona 6 z 18 [ Posty: 351 ] Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 818 Następna