Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 gru 2007, 21:25

Użytkownik

Użytkownik

Poszukuje firm transportowych z autami na 7,5T DMC. WIem ze w Bydgoszczy jest kilkanascie wozow MB Atego(moje marzenie kiedys go dosiasc) a takze Drutex z blachami CW-niestety nie moge znalezc adresu bazy a ostatnio nie poruszam sie w tamte strony. Jezeli ktos ma namiary na firmy z roburami bylbym dzwieczny za odzew.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 gru 2007, 21:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Firma Drutex (produkują okna), jeżeli o tą chodzi, jest z Bytowa. Z Bydgoszczy jest firma HR Polska, potrzebują kierowcy na 7,5 tonowego Masscota.

Tytuł:
Post Wysłano: 20 gru 2007, 17:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7571940
Samochód: Mercedes Atego, Renault Premium

Kolego, masz wszystkie kwalifikacje, badania? Jesli tak to wymień co, ojciec ma firme i mamy jedną 814 ECOPOWER, właśnie kierowca z niej wyjezdza za granice, więc jeśli napisz na PW. pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 20 gru 2007, 21:51

Użytkownik

Użytkownik

Pazd dzieki :).
Jacku, obecnie jezdze 11 i 18 tonowka i powiem szczerze ze w ciagu tych 3 miesiecy przepracowanych na tych autach mam dosyc omijania krokodyli pomijajac fakt odnosnie uprawnien wiekowych-7,5t(czasem brak znalezienia odpowiedniej pracy zmusza nas do takich czynow...)badania aktualne, kurs takze + ksiazeczka sanepidu (trzeba ja odnowic bo skonczyla sie w maju)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]