[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 11 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 11 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 19 10 11 12 1356 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł: Wypadek
Post Wysłano: 16 lis 2007, 12:13

Użytkownik

Użytkownik

Tytuł:
Post Wysłano: 16 lis 2007, 22:14

Użytkownik

Użytkownik

Ale dzwon... wiadomo kto próbował zarobić??
A swoją drogą co to za naczepę ciągnęła Omega??

Tytuł:
Post Wysłano: 16 lis 2007, 22:20

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
A swoją drogą co to za naczepę ciągnęła Omega??
Jest to naczepa typu Walkingfloor(podłogówka).Co do producenta to Wieltona albo Schmitz :wink: .

Tytuł:
Post Wysłano: 16 lis 2007, 22:39

Użytkownik

Użytkownik

Ten wypadek miał miejsce dośc bardzo dawno temu.
Jednak nie sądzę ,że auto z Omegi to Renault. Bardziej stawiał bym na 'chińczyka' :roll:

Tytuł:
Post Wysłano: 16 lis 2007, 22:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Oczywiście, że Renault Premium II. Ale nie sądzę, żeby dyskusja na ten temat miała jakieś znaczenie... :idea:

[ Dodano: Pią, 16.11.2007, 21:44 ]
A widać po zderzaku i po tym, czy ktoś umie czytać:
Cytuj:
Na moście przez Odrę, na wysokości miejscowości Cigacice zderzyły się czołowo 2 samochody ciężarowe Renault i Iveco

Tytuł:
Post Wysłano: 30 lis 2007, 11:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Moje zdziwienie gdy wracałem teraz z Hiszpanii i zobaczyłem pewne auto na drodze było więcej niż duże.W Niemczech w okolicach Heilbronnu na A6 mijałem się z....VOLVO FH520 Globetrotter XL E-5 w pięknym wiśniowym kolorze w barwach OMEGA PILZNO!!!Ciągnik ciągnął opisaną ich chłodnie i to mnie zdziwło.Ale widać i firma która kupowała najsłabsze FH12 z powiedzmy ''biednym'' wyposażeniem kupiła wreszcie jakiś flagowy jacht... :mrgreen:

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Tytuł:
Post Wysłano: 30 lis 2007, 16:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 674593
Samochód: Opel Corsa

Cytuj:
Moje zdziwienie gdy wracałem teraz z Hiszpanii i zobaczyłem pewne auto na drodze było więcej niż duże.W Niemczech w okolicach Heilbronnu na A6 mijałem się z....VOLVO FH520 Globetrotter XL E-5 w pięknym wiśniowym kolorze w barwach OMEGA PILZNO!!!Ciągnik ciągnął opisaną ich chłodnie i to mnie zdziwło.Ale widać i firma która kupowała najsłabsze FH12 z powiedzmy ''biednym'' wyposażeniem kupiła wreszcie jakiś flagowy jacht... :mrgreen:
Kolego nie był bym tego taki pewien może to po prostu jakiś podwykonawca :?:

*:::VOLVO FH12 420 KM GLOBETROTTER:::*
viewtopic.php?t=12251

SKANPOL MYŚLENICE

*:::DAF XF105 I VOLVO FH NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH!!!:::*

TIR-Transit International Routier

Tytuł:
Post Wysłano: 30 lis 2007, 20:57

To co napisał Łukasz to prawda. Ja tą samą Omegę mijałem na wysokości zjazdu 41 na A5 we wtorek w Niemczech. Samochód był oklejony w barwy firmowe i stał właśnie pod chłodnią na parkingu. Z rozmowy z moim byłym współpracownikiem (stoję z nim teraz na Jędrzychowicach) podobno jest to testowe auto. Jednakże nie dajemy sobie uciąć głowy. Wszak Adaś pewnie szuka oszczedności albo haczyka na kierowców.

Tytuł:
Post Wysłano: 01 gru 2007, 14:19

Użytkownik

Użytkownik

wszystkie auta co nie sa opisane z przodu omega pilzno to sa auta podwykonawców wiem cos o tym bo tam śmigam

Tytuł:
Post Wysłano: 01 gru 2007, 15:30

Właśnie rozmawiałem z kierowcami z Omegi bo wracałem z jednym z nich i są na firmie 2 takie samochody. Omega zakupiła (?) je jako samochody flagowe i jeżdżą nimi dwaj najstarsi stażem kierowcy. Takie samochody zostały zakupione z okazji 15-lecia Omega-Pilzno.
Samochody są (podobno) jako tzw "pełna opcja" i przy najbliższej okazji gdzieś po trasie je sfocę.

Tytuł:
Post Wysłano: 01 gru 2007, 18:38

Użytkownik

Użytkownik

jednym Jeżdzi na pewno Rysiek N jak juz ale to pierwszy raz takie cos slysze ale jak to przeczytałem to zadzwoniłem do mojego spedytora i ponoc ma jeszcze pare takch ciagników przyjść tylko 460 i w środku ful wypas tylko bez skóry

Tytuł:
Post Wysłano: 01 gru 2007, 18:42

Tak, Rysiek jeździ jednym z nich. Lecz co do tego kierowcy mam hmmm... dość "specyficzne" zdanie a zwłaszcza co do jego metod testowania młodych kierowców...

Tytuł:
Post Wysłano: 01 gru 2007, 18:51

Użytkownik

Użytkownik

omega driver
Od dawna jeździsz w omedze?
U którego spedytora? Znam kilku starszych :)

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2007, 16:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2429607

Będąc kiedyś na Olszynie udało mi sie sfotografować 3 inne ciężarówki OMEGI Pilzno :
MAN : Obrazek
Dwie RENAULT Premium : Obrazek
oraz VOLVO : Obrazek
Przeważnie gdy wybieram sie z tatą w trasę udaje mi się zobaczyć OMEGĘ

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sty 2008, 22:25

Użytkownik

Użytkownik

Słyszałem,ze w omedze są dziwne zasady dawania urlopów.10dni max. wolnego raz na jakiś czas ,a jeżeli chce sie wziasc więcej to rozwiązują umowę.....ktoś to potwierdzi?Mam szczere chęci iść zapytać o prace ale takie coś to już moja zona mi z głowy wybija...Co najmniej raz w roku 20pare dni urlopu.

Post Wysłano: 21 sty 2008, 13:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Volvo FH12 380.
Obrazek
Zdjęcie mojego autorstwa.

Post Wysłano: 26 sty 2008, 12:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9161301

Zamierzam w przyszłości jeździć w omedze pilzno,( jak mnie przyjmą) i chciałbym sie zapytać czy w autach cb jest z wyposażeniem, czy trzeba sobie kupić. Jak to jest gdy np idę na krotki urlop i ktoś bierze moje auto, to wyciągam z niego np nawigacje, jeżeli było by moje cb to je tez wyciągam? Czy omega jeździ np do Grecji, gdzie jest w lecie ze 40 stopni, a w autach podobno nie ma klimatyzacji lub na Skandynawie. Jest w autach webasto?

Post Wysłano: 26 sty 2008, 22:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Cytuj:
Zamierzam w przyszłości jeździć w omedze pilzno,( jak mnie przyjmą) i chciałbym sie zapytać czy w autach cb jest z wyposażeniem, czy trzeba sobie kupić. Jak to jest gdy np idę na krotki urlop i ktoś bierze moje auto, to wyciągam z niego np nawigacje, jeżeli było by moje cb to je tez wyciągam? Czy omega jeździ np do Grecji, gdzie jest w lecie ze 40 stopni, a w autach podobno nie ma klimatyzacji lub na Skandynawie. Jest w autach webasto?
Kolego terAz już chyba byłby kłopot żeby kupić nowe auto bez ogrzewania postojowego i klimatyzacji.

Post Wysłano: 26 sty 2008, 22:09

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jak to jest gdy np idę na krotki urlop i ktoś bierze moje auto, to wyciągam z niego np nawigacje, jeżeli było by moje cb to je tez wyciągam?
W takich firmach cb montuje się tak, aby można je było szybko zdemontować. Przecież to jasne, że nie będziesz koledze z firmy radia fundował jeżeli w aucie go nie ma-z każdą przesiadką zabieraj to co Twoje.

Post Wysłano: 26 sty 2008, 22:13

Użytkownik

Użytkownik

Ten post wygląda tak jakby kolega naoglądał sie stron o "Tirach" i że to jest fajna robota i teraz tak pisze.. Niektóre rzeczy są oczywiste tam.. :roll: :roll: :roll: żeby webasta nie było? :roll: Klimy? :roll: Łoj... ;) Każdy kiedyś musi sie nauczyć chyba.. ;)

Pozdrosy
PS. Nie bądz kolego zły :D

krew męczenników i wieczna niepewność jutra"

"Gdyby kobiety były dobre, to Bóg też miałby jedną".

Strona 11 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 19 10 11 12 1356 Następna