Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Apropo firmy to bylem tam mialem juz jechac w poniedzialek w trase ale przemyslalem to i sie wycofalem bo dziwne podejcie ma szef do pracy. A mi mowil ze maja okolo 50 samochodow a glowna siedziba jest we wroclawiu.
Kasia a co JAS juz cie wkurza tu Gruby z krajowki jezdzilem tym czerwonym dafem ale sie zwolnilem 30 pazdziernika kojarzysz pozdrawiam
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Jak dobrze pójdzie to w tygodniu Słowcje, Czechy, Niemcy (DDR i bliskie Bundes Republik) zrobisz dwa razy i w piatek jestes w domu. Anglia, Hiszpania średnio 10-12 dni zależy jak poukładana jest robota
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
mój tata jeździł w tej firmie i faktycznie w "dobrych czasach" ta firma miała około 40-50 jednostek były to same prawie nowe sprzęty dafy, volva i scanie ale wszystko powoli wygasło i zostało tylko 15zestawów.... generalnie mam dalej bardzo dobre zdanie o tej firmie i znajomi taty którzy tam pozostali nie narzekają.
czy ktoś może wie jak obecnie funkcjonuje firma Aga Trans z Żor? Ostatnie posty są z 2007r dlatego pytam. Jeśli macie jakieś info na temat jakie typy samochodów posiadają, ile ich mają, jak wygląda tam praca spedytora itd. to bardzo poprosze o takie info. Czy firma ta jest godna polecenia jako przewoźnik i jako pracodawca? Na innym forum etransport.pl przeczytałam bardzo niepochlebne opinie na ich temat. Tutaj link : http://etransport.pl/forum67322.0.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 6 gości