[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 10 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 10 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 1256 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 06 sie 2007, 22:24

Użytkownik

Użytkownik

Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sie 2007, 9:47

Użytkownik

Użytkownik

witam koledzy ostatnio jak bylem z ojcem w trasie to zauważyłem jak Omega leciała z naczepami podkontenerowymi, lecieli jeden za drugim, bylo ich chyba z 10 i lecieli w kierunku na Gdańsk. ćhyba sie przerzucają na naczepy podkontenerowe.

Tytuł:
Post Wysłano: 18 sie 2007, 0:02

Użytkownik

Użytkownik

Właśnie wczoraj w Tarnowie w okolicach Centrum Logistycznego "Dębicy" widziałem Premiumkę z podkontenerówką i też mnie to bardzo zdziwiło. Być może Omega znalazła robotę w tym segmencie transportu? W końcu konkurencja nie śpi, a skoro można zarobić to czemu nie rozwinąć floty i nie spróbować czegoś nowego? Ale może ktoś coś wie dokładnie w tym temacie?

Tytuł:
Post Wysłano: 20 sie 2007, 18:17

Użytkownik

Użytkownik

Moim zdaniem to coś za coś albo nowe Volva i kierowca chu.. zarabia ponieważ właściciel płaci 5000leasingu miesięcznie albo trochę starszy samochód no powiedzmy 5-7 letni spłacony i wtedy kierowca może zarobić godziwe pieniądze coś za coś.
Mam znajomego ma cztery magnumki od 92do 96r stare ale kierowcy na krajówce po 4tyś zł zarabiają,są zadowoleni.

Tytuł:
Post Wysłano: 20 sie 2007, 22:27

chwast Skąd Ty masz takie informacje, ile trzeba zapłacić za auto w Leasingu? Z tego co ja się dowiadywałem to do zapłaty jest 2 000 EUR za sam ciągnik przy wpłacie (pierwszej) ok 20 000 PLN i do tego ostatnia rata nie jest ratą wykupu.

Tytuł:
Post Wysłano: 26 sie 2007, 11:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 539082

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fotki mojego autorstwa zrobione w Nowym Sączu w firmie FAKRO.Na zdjęciach dwa zestawy Volva Fh 12 z kontenerkami.

[ Dodano: Nie, 26.08.2007, 21:36 ]
Oto co znalazłem w serwisie pracuj.pl
http://www.pracuj.pl/oferty/1069552.html
Rozwijają się i to ostro tylko szkoda że zatrudniają na działalność :!: :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 31 sie 2007, 9:59

Tak, jest to prawda, że zatrudniają tylko na działalność i jeszcze niczego się nie nauczyli mając tak pokaźne problemy kadrowe. Gdyby zmienili 2 elementy swojej polityki kadrowej to mieliby problem w postaci nadmiaru kierowców.

Tytuł:
Post Wysłano: 13 wrz 2007, 19:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Daję wam skan z gazety czyli Reklamy ze dostaje sie 3000 tys zł na początek jak podpisuje się z nimi umowę na 2 lata.

Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 30 wrz 2007, 11:24

Użytkownik

Użytkownik

wolą dać 3000zł więcej na dzialanosc niz zatrudnic na umowe, nie rozumiem tego ...

Tytuł:
Post Wysłano: 02 paź 2007, 9:05

Cytuj:
wolą dać 3000zł więcej na dzialanosc niz zatrudnic na umowe, nie rozumiem tego ...
Już Ci piszę:
odpada im szereg kosztów związanych z prowadzeniem przy tak wielkiej firmie działu kadr, nie mają kosztów związanych z urlopami jak przy umowie na pracę. Poza tym nie mają problemów z inspekcją pracy...

Tytuł:
Post Wysłano: 23 paź 2007, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12409274
Samochód: Audi 80 2.0E

A zapytam jeszcze jak jest w Omedze z lojalkami, czy jak nie masz papierów na ciężarowe to zrobią Ci sponsoring w zamian za to że pojeździsz u nich określoną ilość czasu, pytam bo najprawdopodobniej będę zainteresowany za jakiś czas pracą w tej firmie i nie wiem czy warto starać się robić prawko na ciężarowe we wojsku.

Tytuł:
Post Wysłano: 23 paź 2007, 21:26

Użytkownik

Użytkownik

tak ale musisz iść do prezesa z tym bo on sie zajmuje cudami :D

Tytuł:
Post Wysłano: 31 paź 2007, 21:31

Użytkownik

Użytkownik

witam omega jak inne firmy ma plusy i minusy minus to napewno działalnosc a plus to ze młody moze nabrac doswiadczenia bo jazda jest po całej europie mozesz na poczatku pojezdzic w podwójnej obsadzie a pozniej sam jezdzic a lbo dalej w podwójnej na poczatek na 40% jako młody a pozniej na 50 %

Tytuł:
Post Wysłano: 14 lis 2007, 15:36

Użytkownik

Użytkownik

witam Robert z tej strony :mrgreen: jestem u Was dopiero 2 dni [ zarejestrowany ] ... tez słyszałem,że Bracia Godawscy to tylko " przykrywka"... a sznurki są w Warszawce ... :shock: ...

Pozdro. Robert Mc'r [ z Krakowa ....ale obecnie ... od ponad 3 lat Manchester UK ..... jestem byłym "członkiem" dawnego PKMC ...pamiętacie ? ...założyciele... Łukasz G.z Lublina i Krzysiek K.z Wieliczki ] ]

Tytuł:
Post Wysłano: 14 lis 2007, 15:55

Użytkownik

Użytkownik

"a sznurki są w Warszawce" tez to słyszałem, słyszałem tez kto za sznurki pociąga... .

Tytuł:
Post Wysłano: 14 lis 2007, 16:26

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
"a sznurki są w Warszawce" tez to słyszałem, słyszałem tez kto za sznurki pociąga... .

witam kolego :) ...a orientujesz sie kto to jest ... konkretnie ? wiem,że to nie jest wiadomość na publiczne forum ...ale tak ....jakie to "kręgi trzymające władzę" ? :roll:

Tytuł:
Post Wysłano: 14 lis 2007, 20:22

Użytkownik

Użytkownik

Andrzej Leper :lol:

Tak szczerze mówiąc gówn* was to powinno interesować kto trzyma władze.
Co wam to da ? a pisząc na forum takie głupoty możecie sobie smrodu narobić.

Jeździcie ,jeździcie ,płaca ,płaca wiec o co jeszcze chodzi ? Czy szefem jestem ja czy Godawski ?

Tytuł:
Post Wysłano: 15 lis 2007, 10:28

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Andrzej Leper :lol:

Tak szczerze mówiąc gówn* was to powinno interesować kto trzyma władze.
Co wam to da ? a pisząc na forum takie głupoty możecie sobie smrodu narobić.

Jeździcie ,jeździcie ,płaca ,płaca wiec o co jeszcze chodzi ? Czy szefem jestem ja czy Godawski ?

... Lepper [ a nie "Leper" ] .... a druga "rzecz"... to są ci sami ludzie ,którzy są "prawdziwymi właścicielami Telefoniki"... [ prawdopodobnie] .

I dlatego nie pracuje u nas w kraju ,bo tutaj nawet nie wiesz od kogo bierzesz pensje [ jałmużnę ... właściwie ,daną z łaską ! ] .

I z takim podejściem niestety "...gówn....was to "... będziemy pracować jak parobki u "obcych" we własnym kraju ....

Mam propozycje do kolegów ,którzy myślą podobnie do mojego przedmówcy ... wyjedzcie za granicę przynajmniej na rok ... pomieszkać .Zobaczycie jak "tam" ludzie interesują sie wszystkim co ich dotyczy ... poczynając od własnego sąsiedztwa .... a kończąc na polityce .Dyskutują o tym wszystkim otwarcie i nie boją sie tego ,że "sobie smrodu narobią".....

Pozdro i przemyślcie to ...

Robert Mc'r.

Tytuł:
Post Wysłano: 15 lis 2007, 11:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

z tymi właśccielami to różnie, mój ojciec na radiu gadał z kierowcą z Omegi, to mówił że częstym gościem u właśccieli jest Donald, ten co w Polsce Irlandię będzie robił. No ale to plotka, ile w tym prawdy to nikt z nas raczej nie wie...

Tytuł:
Post Wysłano: 15 lis 2007, 14:33

Użytkownik

Użytkownik

Robert Mc'r ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Cytuj:
I z takim podejściem niestety "...gówn....was to "... będziemy pracować jak parobki u "obcych" we własnym kraju ....
Tutaj sie nie zgodzę. Skoro jest napisane ,że właścicielami są G&G to oni są.
A nawet jeżeli jest to przykrywka noto co z tego ? Obstawiam ,że jest to na 95 % jakaś głupią plotką.

TO JEST POLSKA :!: to nie żarty.

Co do nazwiska polityka to zastanów sie dla czego (bo specjalnie) napisałem Leper :?

Strona 10 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 1256 Następna