Cytuj:
jezdziles na calorocznych?wiesz o tym z praktyki?a przeczytales chociaz artykul ktory polecilem?
Na całorocznych jeździłem nie pełne 12miesięcy i zrezygnowałem przed kolejną zimą, powód: słabe(wg mnie) parametry w w szczegolności głośniejsze od letnich, na śniegu, lodzie mniej przyczepne, bardziej podatne na aquaplaning w porównaniu do letnich. Być może były to indywidualne cechy tego modelu opon ale mojego zaufania nie wzbudziły mając do wyboru zimówki + letnie za 3000zł/2komplety i 1500zł/1komplet całorocznych wybiorę droższy wariant.
Cytuj:
ciekawe ze jesli chodzi o testy zderzeniowe przeprowadzane przez pewna organizacje to wszyscy sa zgodni z ocenami i jesli samochod dostaje 5gwiazdek tzn ze jest bezpieczny a testy przeprowadzane przez ta sama instytucje nt opon juz wiarygodne dla wielu nie sa.sila szumu medialnego?
Nie spiskowa teoria świata

Czerpanie wiedzy z "tabloidowych" portali to ogłupianie siebie samego, oczywiście nie mogę nic złego powiedzieć o ADAC bo to inna bajka i z pewnością ich badania nie zajeły 2 stron drukowanego tekstu.