Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 mar 2006, 0:35

Użytkownik

Użytkownik

Witam może ktoś coś słyszał o tej firmie??????
proszę o jakieś informacje wiem tylko że mają mercedesy ciągniki.

Tytuł:
Post Wysłano: 01 lis 2007, 19:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Skoda Fabia 1.4 16v

Prime Logistics czesto widze jak śmigają przez Olsztyn miałem okazje rozmawiać z Driverem jeżdzą najczesciej Actrosami i załadunek mają w Brodnica w TZMO S.A (zakłady medyczno-opatrunkowe) o zarobkach nic nie wiem ! Niestety frima jest z Gdyni !

Tytuł:
Post Wysłano: 01 lis 2007, 22:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Poszukują kierowców.Dobra firma, godna polecenia.Nieźle płacą. Tylko nowe MP II. Informacje z pierwszej ręki.Mój tata z nimi współpracuje. Adiz Jak szukasz roboty i był byś zainteresowany jeżdżeniem w Prime Logistic to napisz na PW lub GG

Post Wysłano: 19 lip 2010, 21:41

Użytkownik

Użytkownik

Firma się posypała. Zostały trzy auta, marne zarobki, brak roboty, nawiedzony prezes, ogólnie kiła.

Post Wysłano: 20 lip 2010, 21:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Actros MPII 8X8

Cytuj:
Firma się posypała. Zostały trzy auta, marne zarobki, brak roboty, nawiedzony prezes, ogólnie kiła.
Biedroneczka.......?

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]