Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Trial Truck
Post Wysłano: 09 paź 2007, 13:50

Użytkownik

Użytkownik

Chciałem poruszyć temat Trial Track'u ponieważ chciałem się dowiedzieć coś na ten temat.
Z tego co wiem to do tego sportu najbardziej naddają się TATRY według mnie to 813.
Piszcie

"...W życiu liczą się tylko szybkie samochody, szybkie kobiety i bary szybkiej obsługi..." #19 CB
MrOcZnY Renault MAGNUM spedition

Tytuł:
Post Wysłano: 09 paź 2007, 17:22

Użytkownik

Użytkownik

Truck Trial to zawody ciezarowek terenowych, plegajace na jezdzie obserwowanej, przez wyznaczone bramki, tak aby nie dotknac zadnego z slupkow. Czas nie gra roli, mozna znieniac kierunek jazdy(czli przod tyl) bodajze 6 razy pomiedzy bramkami. za dotkniecie sa punkty karne, wygrywa ten ktory zbierze jak najmniej. To tak w skrocie o Trialu. A jesli chodzi o Tatre 813 to owszem nadaje sie ona do trialu idealnie ale oczywiscie nie znaczy to ze jest najdzielniejsza ciezarowka w terenie. Poprostu jest dobra w swojej klasie (truck trial jest podzielony na klasy, w zalezno=sci od wielkoci pojazdu liczby osi itp) 813 to "kolos"4 osie napedzane, stoprocentowe blokady, duze kola daja duze mozliwosci w terenie. Co jeszcze chcesz wiedziec o tatrze ??

Tytuł:
Post Wysłano: 09 paź 2007, 17:36

Użytkownik

Użytkownik

o tatrze to chciał bym wiedzieć poprostu wszystko poznać ją od deski do deski ponieważ zainteresował mnie trial i tatra. Więc pisz co tylko wiesz postaram się to zrozumieć a jak nie to bede się dopytywał.
Zacznij może od ziemi aż po dach.

[ Dodano: Wto, 09.10.2007, 19:37 ]
napisałeś że tatra 813 że nie jest najdzielniejszą cieżarówką w terenie - to która jest najlepsza ??

[ Dodano: Sro, 10.10.2007, 8:17 ]
Mam prośbe przenieśmy naszą rozmowe o Tatrze do działu inne trucki
temat TATRA 813 8x8 kolos

"...W życiu liczą się tylko szybkie samochody, szybkie kobiety i bary szybkiej obsługi..." #19 CB
MrOcZnY Renault MAGNUM spedition

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]